Bij veel clubs krijgen ze er geen genoeg van. Nieuwjaarsrecepties, speciale wedstrijden, toernooien en meer te over. Als supporter hoef je niet te vervelen ook al ligt de competitie stil. Onderstaand een overzicht, maar compleet is het niet. Raadpleeg de website van uw eigen club voor meer informatie. In willekeurige volgorde:

 • Bij FC Rijnland is er op 7 januari een nieuwjaarsbal compleet met deejay!
 • Op dezelfde dag bij de buren: ,,Proosten op het nieuwe jaar en onze gezondheid? Dat doen we graag met onze leden. VV Leiden zorgt voor een hapje en een drankje.”
 • ,,Na het megasucces van vorig jaar is er op zaterdag 28 januari 2017 de tweede editie van de Ladies Night bij Warmunda. Na twee bingorondes gaan de voetjes van de vloer met DJS4U. Er zijn fantastische prijzen te winnen en de kosten zijn € 15,00 per kaart incl. hapjes en een drankje.Thema dit jaar is: Glow in the Dark.”
 • ,,Alle voetbalkenners opgelet! Zaterdagavond 7 januari 2017 organiseren we de Meerburg Voetbalquiz voor overige senioren! Weet jij wie het winnende doelpunt maakte in de EK finale van 1996 of wie er in 2002 Landskampioen werd van de Eredivisie? Dan schrijf jij je natuurlijk direct in! Ben je niet zo’n voetbalexpert maar vind je het gewoon gezellig om mee te doen dan ben je uiteraard ook van harte welkom.”
 • ,,Na het succes van de afgelopen jaren spelen op zondag 8 januari 2017 de Oud-Warmunda 1 spelers voorafgaand aan de Nieuwjaarsreceptie weer de inmiddels traditionele nieuwjaarswedstrijd tegen de huidige Warmunda-selectie, inmiddels alweer de 5de editie.”
 • ,,Houd 14 januari alvast vrij in je agenda voor het SJZ seniorenfeest! (nieuwe naam wordt later bekend gemaakt). Het feest voor alle senioren van SJZ plus een introducé! Als start van het nieuwe jaar en om de saaie januari maand wat op te vrolijken, gaan we met zijn alle proosten  en dansen op 2017.”
 • ,,Na de drukke decembermaand feesten we bij voetbalvereniging UDO gewoon nog even verder. Geen kerstfeest dit jaar, maar wel een tof winterfeest. Op zaterdag 21 januari kunnen de voetjes weer van de vloer tijdens het SNEEUWBAL FESTIVAL!  De deuren gaan om 20.30 uur open en voor wie snel is wacht er een lekker glaasje prosecco (eindtijd: 01.00 uur).  Dresscode: PARTY CHIC”.
 • Voorschoten’97: ,,Sinds een twaalftal jaren wordt het oliebollentoernooi ( sinds vorig jaar het Echte Bakker Verhoog Oliebollen Toernooi) gespeeld op de eerste zaterdag van januari. In diverse poules (die wij zoveel mogelijk op niveau proberen in te delen) wordt er op een kwart veld 6 tegen 6 gespeeld met mini goals (dus zonder keeper). De wedstrijden duren ,afhankelijk van het  aantal teams, rond de 12 -15 minuten.”
 • Nog eens Voorschoten’97: ,, Op vrijdag 6 januari 2017 vindt de achtste Voetbalquiz van Voorschoten ’97 plaats. De opzet is exact hetzelfde als de vorige zeven edities. Gestreden gaat worden in koppels van twee personen. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per persoon (oftewel € 10,- per koppel).”
 • Kaarten tot je er bij neer valt: ,,Marathonkaarten bij UDO op zaterdag 7  januari 2017, van 10:00  tot 22:00 uur.”
 • Valken’68: ,,Graag verwelkomen wij u in onze kantine om samen het glas te heffen op een voorspoedig, gezond en sportief 2017 op zaterdag 7 januari 2017 vanaf 16:00 uur.”
 • Lugdunum: ,,Zoals gebruikelijk willen wij graag met u allen op zondag 1 januari a.s. weer een toost uitbrengen op het nieuwe jaar. De receptie hiervoor zal, met muziek door Marco van Kins, aanvangen om 16.00 uur. De kantine is open vanaf 15.00 uur.”
 • De nieuwjaarsreceptie van v.v. Oegstgeest zal plaatsvinden op donderdag 5 januari 2017 van 19:00 tot 21:00 uur. Onder het genot van een drankje kunnen we elkaar weer een gezond en hoopvol nieuwjaar toewensen. Na afloop blijft de kantine – zoals gebruikelijk op donderdag – gewoon open.
 • ASC: ,,Zaterdagmiddag 7 januari 2017 wordt de 5e editie van het “DE APPEL VALT NIET VER VAN DE BOOM” familie toernooi van 13:00 – 16:00 uur gehouden. De aller, allerlaatste keer op heilige grond aan de Duivenvoordestraat. Gooi hem in team app, spreek af met je buren of die vrienden van het schoolplein en doe mee aan dit gezellgheidstoernooi voor jong en oud, mannen en meisjes, vrouwen en jongens.”
 • Zeven januari staat bol van de activiteiten: ,,Nieuwjaarswedstrijden Oud SJZ 1 onderling en tegen het huidige eerste. Aanvang half twaalf. ’s Middags is er de nieuwjaarsreceptie.”
 • Meerburg: ,,Net zoals vorig jaar, organiseren we dit jaar ook weer een voetbalochtend voor spelers van de JO13-teams van Meerburg. Deze voetbalochtend vindt plaats op vrijdag 6 januari en duurt van 10.00 uur tot 13.00 uur. Het programma is . . . . .”