Terwijl ons team al weer druk doende is met de volgende interviews ter voorbereiding op het voetbalseizoen, ondertussen werden al negen clubs uitgelicht, loopt de tijd door richting onze gestelde deadline. Zoals her en der te lezen is (geweest), zal LeidenAmateurVoetbal na 15 september een besluit nemen om door te gaan of om te stoppen. Uitleg daaromtrent lijkt ons niet weer nodig, maar het doet ons team goed dat de steun op gang is gekomen. Tal van particulieren sloten zich sinds onze noodkracht aan als Vriend van LAV met een geste. Het door ons gestelde symbolische bedrag van 7 euro 10 (kengetal 071 Leiden) of een veelvoud daarvan werd naar ons overgemaakt. Uiteraard zijn andere bedragen ook welkom, alle beetjes kunnen helpen. Deze vrienden willen wij bedanken voor hun support. Echt grote klasse.

Daarnaast worden er andere initiatieven genomen om ons te steunen en ook daar wordt ons team blij van. Zo heeft RCL andere clubs benaderd om ons te steunen, pakken trainers de handschoen op, steken voorzitters hun nek uit en worden er activiteiten opgezet waarbij de opbrengst naar LAV zal gaan. Hartverwarmend en bijzonder sympathiek. Dit alles kan ons helpen om een beslissing te nemen om door te kunnen gaan. Wij willen niets lievers! We zijn er echter zeker nog niet en er zijn nog slechts elf dagen te gaan tot de deadline.

Het is niet onze bedoeling om al onze volgers te vermoeien met onze noodkreet, maar er is simpelweg geen keuze voor ons. Uiteraard schrijven wij het liefst enkel over het amateurvoetbal in deze regio en brengen de lezer dagelijks nieuwsfeiten over jouw club of juist de concurrent in de klasse van jouw cluppie. Onze nood is echter hoog en we komen niet voorbij de werkelijkheid. Wij willen zeker niet dat het binnenkort over is en dat dit medium wegvalt, maar helaas is dit nog steeds een serieuze optie. Daarom nogmaals het verzoek om ons te steunen en deze website en onze app levend te houden. Samen op naar de toekomst, in het belang van het Leidse en regionale voetbal!

Steunen kan via https://www.leidenamateurvoetbal.nl/2017/voetbalnieuws-leiden/steun-ons-en-ga-vriendschap-aan-3/ (zie ook onze homepage).

Bedrijven kunnen ons vanzelfsprekend nog steeds helpen door te sponsoren, en adverteren op onze website en de app. Tot 15 september ook nog eens met korting op toch al niet absurde bedragen!

U kunt uiteraard ook aan de hand van het rekeningnummer rechtstreekse steun bieden los van een ‘vriendschap’ (dus geen naamsvermelding op de site). Allerlei andere mogelijkheden tot steun zijn en blijven eveneens welkom. Wij willen met de clubs de competitie in!!!! Zonder uw steun is er echter geen haalbare toekomst..

Note redactie: bij een ‘no go’ wordt uw bijdrage z.s.m. geretourneerd