Koudekerk ziet met lede ogen Mike Slottje vertrekken aan het einde van het seizoen. De belangrijke pion uit de ploeg van Alex Redel verkast naar tweedeklasser TAVV, waar zijn broer Niels trainer is. De 24-jarige Alphenaar komt in een team met veel oude bekenden. Slottje, eerder al spelend bij Ter Leede en Jodan Boys, voetbalde in het verleden ook voor Alphense Boys en ARC. Elf spelers van de hoofdmacht van TAVV hebben een ARC- en/of Alphense Boys-geschiedenis. Vorig seizoen maakte Roy van den Berg juist de overstap van TAVV naar Koudekerk. De blauwwitten maakten tevens bekend dat er nog twee spelers neerstrijken in Ter Aar na dit seizoen.

Als eerste heeft Aimé van de Bovenkamp aangegeven volgend jaar de selectie te versterken. Van de Bovenkamp is 19 jaar en komt over van SC Woerden waar hij dit jaar als eerstejaars senior regelmatig zijn opwachting heeft gemaakt in het eerste elftal. Van de Bovenkamp  is een talentvolle vleugelverdediger die ook centraal achterin uit de voeten kan. Vanwege zijn vriendin is de speler al vaak in Ter Aar te vinden wat ook heeft meegewogen in zijn beslissing om naar TAVV te komen.

Tot slot heeft ook Danilo Boon zijn ja-woord gegeven aan TAVV. Boon is 23 jaar en komt over van SV Zevenhoven waar hij de laatste 3 jaar een vaste waarde is in de hoofdmacht. De speler is in de voorhoede op meerdere posities inzetbaar en gaat het daarin de huidige spitsen zo moeilijk mogelijk maken volgend seizoen om een plek af te dwingen. Boon is woonachtig in Ter Aar.

De verwachting is dat de selectie van TAVV voor het komende seizoen grote deels intact blijft. TAVV is uiteraard blij met de kwaliteitsinjectie.