Morgen is het weer tijd voor de verslagen van de gespeelde inhaalwedstrijden van vandaag, maar nu in vogelvlucht alvast de hoofdpunten. In 2C veroverde Valken’68 de periodetitel na een doelpuntloos gelijkspel op bezoek bij RCL. Beide ploegen kregen amper kansen en de einduitslag was volledig in lijn met het gebodene. Trainer Arie van Duijn van de Valkenburgers vond het treffen niet hoogstaand, maar was uiteraard wel in zijn nopjes met de gewonnen prijs. ,,Officieel hebben we er nu twee, want we zijn ook veilig. Elk prijsje moet je waarderen tenslotte. Uiteraard willen we meer, maar we hebben het benodigde punt binnen en dat is het belangrijkste van vandaag.”

In de derde divisie worden de problemen van FC Rijnvogels per week groter. In en tegen Scheveningen werd met 3-0 verloren en op die uitslag viel weinig af te dingen. Het team van John Blok is nu de nieuwe koploper, doordat Rijnsburgse Boys na een heerlijke topper met 4-3 IJsselmeervogels de baas was. De Katwijkers, die Jaap van Duijn zes wedstrijden kwijt zijn na zijn ongepaste gedrag tegen Quick Boys vorige week, bleven achter op de zelfdse stek, maar zagen Capelle verder weglopen op de ranglijst. Alle hens aan dek dus voor de brigade van Hein van Heek.

In 2C schoof Valken’68 door naar de tweede plaats ten koste van DoCoS. De beide ploegen hebben een gelijk aantal punten, maar het doelsaldo van de Duyfrak-bewoners is aanmerkelijk beter. RCL blijft na de 0-0 op de Bloemerd op de vierde plaats staan met een punt achterstand op de regiogenoten. Het gaatje naar koploper Te Werve liep wel op naar vier punten.

In 4A klom Van Nispen naar de tweede stek door Wassenaar ruimschoots aan de kant te schuiven: 7-0. Blauw Zwart is nu derde op de ranglijst. Lijstaanvoerder Oegstgeest heeft nog drie punten marge op de ploeg uit De Zilk. In Leiden-Noord deelden Roodenburg en UDO de punten (1-1), waarbij de beide teams pas in de slotfase scoorden. De Leidse ploeg als eerste. FC Rijnland liep verder weg op de formatie van Nino Poulina door een eenvoudige zege op hekkensluiter WVC: 7-0.

 

Comments are closed.