De spelerscarrousel draait al op volle toeren. Afgelopen week plaatste onze redactie een update van de regionale transfers en dat zal de komende weken niet anders zijn. Ondertussen zijn er weer een aantal nieuwsfeiten op dit front bij gekomen. Zo zal buitenspeler Ronnie de Roode volgend seizoen uitkomen voor hoofdklasser Noordwijk. De zoon van de trainer van Meerburg is twintig jaar en wil graag op een hoger niveau acteren.

Nick van Wingerden (foto) stapt over van Ter Leede naar UVS, waar hij op zevenjarige leeftijd met voetballen begon en alle selectieteams doorliep. Van Wingerden debuteerde als A-junior in de hoofdmacht van UVS, dat in die tijd nog op zondag speelde, onder de toenmalige trainer Paul van der Zwaan. Nadat UVS van de zondag naar de zaterdag overstapte, is de inmiddels 26-jarige verdediger naar Sassenheim gegaan, waar hij op dit moment voor het derde seizoen speelt. Dit seizoen is Van Wingerden lang geblesseerd geweest, maar hij is inmiddels weer fit.

Ook Ruben Leugering keert terug in de Kikkerpolder. De 28-jarige middenvelder speelt nu nog voor klassegenoot RCL. Leugering begon als vijfjarige bij UVS en debuteerde als A-junior in het eerste elftal. Ten slotte is Rayvano van Alphen met onmiddellijke ingang gestopt bij FC Boshuizen. Volgende week weer een update van de spelerscarrousel.