Lopend Vuurtje houdt ook de vinger aan de pols wat betreft alle feesten en speciale gelegenheden die in december plaatsvinden. Vandaag een overzicht van de bezoeken van de Sint, voor zover bekend, aan onze regioclubs. Het spreekt vanzelf dat u de site van uw ‘cluppie’ moet bezoeken om alle details te weten te komen.

  • Lugdunum: ,,Beste E/F en mini-F pupillen opgelet!!! Wij hebben vernomen dat er een ‘speciale’ training aan gaat komen. Op woensdag 29 november stuurt Sinterklaas zijn voetbalpieten alvast vooruit om met jullie samen een potje te voetballen tussen 18.00-19.00 uur.”
  • Deze week heeft ASC bericht ontvangen van de goedheiligman dat Sinterklaas op zondagochtend 26 november een bezoek zal brengen aan de kickertjes en mini’s van ASC. De Sint brengt met zijn pieten al sinds de oprichting in 1892 een bezoek aan ASC. Hij heeft het bestuur laten weten dat hij ook dit jaar langskomt. Sint heeft via een Piet laten weten dat de adreswijziging van ASC in goede orde is ontvangen in Madrid en dat hij benieuwd is naar het nieuwe complex.
  • Zoals we alle jaren doen hebben we ook dit jaar aan Sinterklaas gevraagd of hij op bezoek komt bij UDO. Op vrijdag 1 december verwachten wij Sinterklaas.
  • Sinterklaas komt ook weer een bezoekje brengen aan de kantine van vv Oegstgeest. Ben je Mini of JO9-pupil (J/M) en wil je komen? Het feest vindt plaats op vrijdagavond 1 december  van 18.30 tot 20.00 uur.
  • Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint. Vrijdag 1 december is het zover! Van 16.30 tot 18.00 uur komt de Goedheiligman op De Kooltuin van FC Rijnvogels. Sinterklaas zal met enkele pietermannen een bezoek brengen voor onze jongste jeugd. Alle kinderen hebben al via de trainers een uitnodiging ontvangen,
  • Zondag 26 november komt de Sint bij Kagia voor de kids van 4 tot 8 jaar. De goedheiligman neemt zijn pieten mee natuurlijk.