Steun Leidenamateurvoetbal.nl en doe zondag 10 september mee met een voetbal- of fitnessclinic! Een en ander vindt plaats in De Bloemerd op het complex van RCL en wel tussen 13 en 16 uur! Met jouw deelname steun je Leidenamateurvoetbal.nl.

Leidenamateurvoetbal.nl (LAV) doet wekelijks verslag van de wedstrijden in de Leidse regio. Op dit moment verkeerd LAV in zwaar weer en is financiële steun dringend nodig om voortbestaan te kunnen garanderen. Met de opbrengst van dit evenement willen wij LAV hierin steunen.

Voor alle leeftijden worden voetbalclinics verzorgd door Gustavo Hamer (Feyenoord/Dordrecht), Rocky en Nino Poulina (Goals4life), Henk Buijn (trainer RCL 1), Melvin van Gent (RCL 1), Tommy Sinteur (RCL 1) en Gloire Kalangu (RCL jeugdtrainer). De fitnessclinics worden geleid door Rashid van Exel (Exel…lent Personal Training). Allemaal toppers die Leidenamateurvoetbal.nl een warm hart toedragen! Kom langs en train als een prof of werk je in het zweet tijdens een workout. We maken er met z’n allen een gezellige middag van.

Je kunt je voor dit evenement aanmelden door te klikken op “Gaat”. (zie: https://www.facebook.com/events/1441213235913759/) Deel dit evenement ook met je vrienden, familie en teamgenoten en help mee Leidenamateurvoetbal.nl in de lucht te houden! Kosten voor deelname: € 7,10. Kun je niet aanwezig zijn bij het evenement, maar wil je LAV wel steunen met een financiële bijdrage? Kijk dan op de site van LAV en maak een mooi bedrag over!

Samen sterk voor Leidenamateurvoetbal.nl

Team Goals for life