Het seizoen zit erop. Gisteren viel de laatste beslissing-voor een plek in de derde klasse op zaterdag- en daarmee werd een dit keer wel erg lang seizoen afgesloten. Vanaf begin augustus 2016 is ons team in de weer geweest om zoveel mogelijk nieuws te brengen van ruim twintig regioclubs. Ondertussen wordt er door tweede-en derde divisieclubs al weer een begin gemaakt met het seizoen 2017-2018, maar dat is voor ons team even een ver-van-ons-bed-show. Ons team gaat genieten van een aantal weken rust en moet zich weer gaan opladen voor het volgende seizoen. Wel zal onze redactie nog een zesde en laatste editie van Leids Voetbalkwartiertje publiceren van dit seizoen (komende donderdag, opnieuw een aanrader!) en zodra de indeling bekend is van de nieuwe competities zal deze uiteraard ook nog worden gedeeld. Tevens zullen er nog een verslaggever en fotograaf aanwezig zijn bij de wedstrijd van Lugdunum tegen ADO Den Haag op 1 juli. Maar dit zijn ook daadwerkelijk de drie laatste items van dit seizoen.

Ons team heeft dit seizoen weer grote stappen gezet en wij denken te mogen stellen dat de bij ons aangesloten clubs niets te klagen hebben gehad over aandacht. Onze redactie was up-to-date met verslagen, plaatste fraaie fotoseries en er kwamen ook de nodige beelden langs (deze kunnen uiteraard terug worden bekeken via LAV-TV links bovenaan op onze homepage!). Tevens bracht onze redactie op regelmatige basis nieuwtjes en primeurtjes en ons team was eveneens actief via social media. Ons Facebook-en Twitteraccount won aan populariteit en ook onze app werd meer en meer gedownload en op regelmatige basis bekeken voor weer een nieuwtje.

Wij zijn trots op de behaalde resultaten en hebben genoten van de complimenten die binnen stroomden. Natuurlijk zijn er altijd verbeterpunten en ons team streeft ernaar om de lat steeds hoger te leggen en tegemoet te komen aan wensen of aan suggesties ter verbetering. Onze insteek is dan ook om verder te professionaliseren om zodoende uw club een nog groter podium te geven en alle volgers op de wenken te bedienen.

Achter de schermen zijn wij druk doende met plannen voor de toekomst. Wij doen wat we beloven, maar kunnen dat echter niet alleen. Daarom zal onze redactie in augustus komen met een uitdrukkelijk verzoek tot support. Zonder die steun zal ons team de doelstelling(en) niet kunnen verwezenlijken. Daarom vanaf nu al het verzoek aan het bedrijfsleven, supporters, volgers en sympathisanten om ons te mailen via redactie@leidenamateurvoetbal.nl wanneer er bereidheid is om ons verder te helpen (denk aan bannering, sponsoring, Vriend worden van LAV, helpende handen of anderzijds). Onze redactie zal trachten u zo spoedig mogelijk te antwoorden.

Rest ons een ieder te bedanken voor het volgen van Leidenamateurvoetbal.nl en de complimenten die wij als team mochten ontvangen. Geniet van een vakantie in binnenland of buiten de grenzen en pluk de dag. En bovenal blijf gezond!

Sportieve groet,

Redactie LAV