Onze toekomst staat danig op de tocht in verband met een tekort op de begroting. Om die reden zal onze redactie medio september het besluit nemen voor een ‘go’ or ‘no go’. Wij willen door, maar kunnen het niet alleen. Samen is ons credo.

Alle regionale clubs zijn begonnen aan de voorbereiding op een nieuw seizoen. Ook onze redactie is opgestart en op maandag 28 augustus gaat ons team weer officieel draaien. Zo staan we dus aan de vooravond van ons zevende seizoen. Of toch niet?

Premier League tickets

Voor dit seizoen heeft onze redactie besloten om in te zetten op vijf grootse evenementen bovenop het reguliere werk. Er is de voorbije weken een start gemaakt om de clubs te benaderen die afgelopen seizoen verbonden waren aan Leidenamateurvoetbal.nl (kortweg LAV). Zij vormen de basis immers.

Daarnaast nemen wij graag de organisatie op ons van een voetbaltoernooi. Alle regionale clubs hebben daarover een mailing ontvangen. De komende week zal duidelijk worden hoe het gesteld is met de animo. Alvorens ons team de andere plannen zal ontvouwen, is het eerst zaak om voldoende clubs aan boord te houden en om het regionale toernooi te kunnen uitbouwen. Daarna kunnen we vervolgstappen maken. Op dit moment ziet dat plaatje er goed uit!

Maar daarmee zijn we er nog niet. Onze activiteiten blijven enkel levensvatbaar als er voldoende inkomsten zijn om uit de kosten te komen en om ons verder te kunnen professionaliseren. Daarvoor zijn sponsoren, adverteerders en giften broodnodig. Zoals bekend kunt u ook Vriend worden van LAV. Het is niet voor het eerst dat wij een oproep doen, maar de noodzaak is inmiddels groot. De warmte en het enthousiasme vanuit de clubs, spelers, bestuurders en volgers geeft ons team een enorme bron van positieve energie en die wil ons team dolgraag benutten voor het komende seizoen.

Wanneer je ons financieel wilt steunen, als particulier of als bedrijf, mail ons dan via redactie@leidenamateurvoetbal.nl zodat ons team daarop z.s.m. kan reageren. Samen op naar het zevende seizoen?

Put your money where your mouth is! To show by your actions and not just your words that you support or believe in something.