Vorige week heeft onze redactie een noodkreet geplaatst op de website en via twitter en Facebook. Zie het bericht nog eens onderaan dit artikel! Ons team staat aan de vooravond van het zevende seizoen, maar helaas is er nog geen zekerheid over onze toekomst. Na het plaatsen van het artikel kreeg onze redactie erg veel vragen en spraken wij veel verontruste volgers. Voor het gemak hebben wij wat vragen uitgelicht en voorzien van een antwoord.

Kan ik als particulier financieel helpen?

Onze redactie is geholpen met elke bijdrage, of dit nu vanuit het bedrijfsleven of van een particulier komt. Als particulier ben je al Vriend van LAV voor 7,10 (afgeleid van kengetal Leiden/regio) of veelvouden daarvan.

Mocht Leidenamateurvoetbal.nl moeten besluiten te stoppen, wat gebeurt er dan met mijn inleg?

Uiterlijk 15 september valt de beslissing of LAV door kan gaan. Zo niet dan worden alle bijdragen vanaf het begin van dit seizoen z.s.m. teruggestort naar het rekeningnummer waar vanuit was overgemaakt.

Kan ik het regionale toernooi nog sponsoren?

Ja, zowel als hoofdsponsor als subsponsor. Vooralsnog, als LAV doorgaat, wordt de Cup voorzien van de naam LAV Cup. Voor de bedragen om als hoofdsponsor of subsponsor te worden verbonden aan het toernooi graag mailen naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Er wordt vervolgens z.s.m. nog contact opgenomen.

Welke banners zijn er dit seizoen beschikbaar?

Op de website een blokbanner, artikelbanner of buttonbanner. Ook zijn er mogelijkheden om een banner te plaatsen op onze app. Tevens is er bannering mogelijk op onze mobiele website en kan een rubriekbanner (voorbeeld: Henny’s Rits Voetbaltoto) worden gekozen. Voor de bedragen kunt u zich wenden tot redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Tot 10 september hanteren wij stevige kortingen!

Hoe kan ik eventueel helpen zonder te betalen?

Spreek ons bericht voort. In huiselijke kring, onder vrienden, op de club of op school bijvoorbeeld. Wellicht zijn er mogelijkheden voor financiële steun in jouw omgeving? Een bedrijf kan ook helpen met gesloten beurzen (denk aan kortingsbonnen/acties etc. versus bannering)

Hebben jullie een businessclub verbonden aan LAV?

Ja, zijn we mee gestart. Voor 750 euro per seizoen is lidmaatschap verzekerd. Hier staat onder meer een sponsoruitje tegenover plus uitnodigingen voor al onze evenementen. Interesse? Mail naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl. Inschrijven voor twee seizoenen mogelijk? Ja, dan tegen de prijs van 1350 euro!

Als jullie begroting niet rond is op 15 september hoe definitief is stoppen dan voor jullie?

We hebben de deadline bewust gesteld vanwege de start van de competities in de eerste tot en met vierde klasse een week later. Het liefst blijven we hoe dan ook draaien, maar dat is niet langer mogelijk. Dus 15 september (bij voorkeur eerder) zal onze beslissing vallen en is er geen weg terug voor ons team.

Resterende vragen? Mail gerust naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl

https://www.leidenamateurvoetbal.nl/2017/voetbalnieuws-leiden/vijf-voor-twaalf-bij-leidenamateurvoetbal-nl/