Garry Mendes Rodrigues maakt de overstap van PAOK Saloniki naar de Turkse topclub Galatasaray. De 26-jarige buitenspeler speelde in het seizoen 2011/12 nog bij FC Boshuizen, waar hij in de eerste klasse goed was voor 24 doelpunten.

Mede door zijn doelpunten won Mendes Rodrigues (op archieffoto bij FC Boshuizen) ook destijds het topscorersklassement van Leidenamateurvoetbal.nl. Zijn goede spel leverde hem aan het einde van het seizoen een transfer naar ADO Den Haag op. Door die club werd hij direct verhuurd aan FC Dordrecht.

Boshuizen rodriques

In de Jupiler League maakte Mendes Rodrigues het seizoen niet af. In februari ging hij een buitenlands avontuur aan in Bulgarije bij Levski Sofia. Daarna speelde de linksbuiten anderhalf seizoen bij Elche in de Primera División, totdat hij werd opgepikt door het Griekse PAOK Saloniki. En nu strijkt de voormalig Boshuizen-aanvaller dus neer in Turkije bij Galatasaray, waar hij teamgenoot wordt van Wesley Sneijder en Nigel de Jong. De Nederlander Jan Olde Riekerink is de hoofdcoach.