vrijdag, april 19, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseKorte nabeschouwing Kevin Wijmer op FC Rijnvogels-AFC

Korte nabeschouwing Kevin Wijmer op FC Rijnvogels-AFC

-

Hoofdklasse A (zaterdag)- En ook in het eerste speelweekeinde van november bleef de tweede zege van FC Rijnvogels uit. Tegen het Amsterdamse AFC werd het 1-1, zie ook het geplaatste verslag. Na afloop sprak Piet van Kampen kortstondig in de regen met sterkhouder Kevin Wijmer.

,,Het had er de hele wedstrijd net zo vanaf moeten spatten als toen wij met tien man speelden”, blikt de teleurgestelde aanvoerder na het 1-1 gelijkspel tegen AFC terug. ,,Die rode kaart van Jeffrey Verkerk maakte blijkbaar iets in ons los. We wisten echter wel dat het lastig zou worden maar we lieten de koppies niet hangen en hadden meer verdiend. In het begin van de wedstrijd dwongen we kansen af en waren we beter en na de 1-0 leek er niets aan de hand en de gelijkmaker kwam door onoplettendheid uit de lucht vallen”, baalt Wijmer nog na. ,,Het was een mannelijke wedstrijd en ik praat liever niet over de arbitrage”,  sprak hij wijselijk. ,,Ik ben trots op het team dat met 10 man toch nog voor de winst ging. Dat zegt iets over de stapjes die we maken.”

Piet van Kampen
Piet van Kampen
Verslaggeving, fotografie, interviews, FC Rijnvogels, sinds 2012 vast gezicht in redactieteam. Hem is nooit iets teveel, piet@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read