Voor Lesley Kluivers begon het als ‘pikkie’ allemaal bij DoCoS. Na een seizoen in de B-jeugd te hebben gespeeld, verkaste de Leidenaar naar UVS waar hij twee jaar uitkwam in de A-jeugd. Kluivers is nu aan zijn tweede seizoen bezig bij FC Boshuizen, waar de linksachter al een tijdje wordt gevolgd door andere clubs vanwege zijn talent. Inmiddels is duidelijk dat het na dit seizoen tot een overstap komt. FC Boshuizen wordt verlaten en volgend seizoen zal FC Rijnvogels gebruik gaan maken van de diensten van de bevlogen speler.

Uiteraard is Kluivers erg blij met zijn volgende stap. Van eerste klasse naar derde divisie, het is geen misselijke stap. ,,Daar ben ik me uiteraard van bewust, maar dit is een geweldig mooie kans om me verder te ontwikkelen. Het sterkt me enorm dat mijn omgeving, nu naasten het weten, er alle vertrouwen in heeft dat het me gaat lukken bij mijn nieuwe club. Natuurlijk gaat alles sneller op dat niveau en het baltempo  en de handelingssnelheid gaan een en ander van me vergen. De trainingen zullen mij een hoop kunnen leren en ik ga een eerlijke kans krijgen. Die wil ik niet laten lopen.”

Op 26 februari j.l. speelde FC Boshuizen thuis tegen TAC’90 (4-1). Twee dagen ervoor werd Kluivers benaderd door de Katwijkse club. ,,Voor mij kwam dit als een verrassing. Ik wist eigenlijk niet dat er belangstelling was. Op zich zou ik ook gewoon bij FC Boshuizen zijn blijven spelen, want we hebben hier een leuk team. Tijdens het gesprek (met trainer Hein van Heek en Peter de Koning TC, red.), daags na onze winst op TAC’90, voelde ik al warmte en mijn gevoel was meteen goed. Deze uitdaging wilde ik aangaan en dus was het heel rap rond. Die dinsdag heb ik het verteld bij mijn huidige club. Ze vinden het jammer dat ze me kwijt zijn, maar deze stap wordt me ook gegund. Vanaf nu zal ik FC Rijnvogels meer gaan volgen en op zaterdag zal ik er zeker gaan kijken. Dat kan natuurlijk eenvoudig omdat ik zelf op zondag speel.”

Uiteraard komt Kluivers de komende maanden nog uit voor FC Boshuizen en de op dit moment verdediger, die op meerdere plaatsen inzetbaar is, wil met een goed gevoel afscheid nemen. ,,De nacompetitie zit er nog in. Afgelopen zondag hebben we heel sterk gespeeld tegen de koploper en met 3-7 gewonnen. We klapten er direct op en hebben dat bijna de hele wedstrijd volgehouden. Het is jammer dat dit niet elke week lukt, maar we gaan zeker voor een prijs en daar wil ik nog graag mijn bijdrage aan leveren.”