In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is het de beurt aan Simon Joubij van DoCoS. Wanneer jij als speler, trainer of bestuurslid ook eens aan de beurt wilt komen stuur dan een beknopt bericht naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl

VraagAntwoord
Hallo, ik ben Simon Joubij, opgegroeid in Zoeterwoude en 25 jaar oud. Ik werk bij APEK als administratief medewerker. Ik woon samen met mijn vriendin Marlou in het centrum van Leiden.
Mijn voetballoopbaanIk ben begonnen bij SJZ in de F'jes, daarna in de C naar Voorschoten'97 gegaan waar ik ook als senior 6 jaar in de selectie heb gezeten. Nu speel ik sinds dit jaar bij DOCOS.
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Skiën, snowboarden en met vrienden een drankje doen.
Naam en plaatsen lagere en middelbare school waar je vertoefdeMijn lagere school was de Westwoud in Zoeterwoude en ik heb de HAVO gedaan op het Leonardo Da Vinci college in Leiden.
Gras of kunstgrasGras (maar geen knollentuin).
Favoriete voetbalcompetitie Engelse Premier League omdat elk team sterk is, waardoor de wedstrijden niet te voorspellen zijn.
De vijf beste spelers van de EredivisieSchöne, Ziyech, Dolberg, Van Ginkel en Sanchez (maar ben geen Ajacied hoor;))
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds Mijn debuut in de hoofdklasse bij Voorschoten'97 zie ik als een mooi sportmoment in mijn voetbalcarrière. Daarnaast vond ik, toen Ajax de Champions League 94/95 won en de 5-1 overwinning van Nederland op Spanje tijdens het WK 2014, mooie sportmomenten.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Binnen het voetbal om nog met plezier vele jaren te kunnen voetballen (het liefst zonder blessures). En voor buiten het voetbal veel van de wereld te zien en wat moois op te bouwen.
Deze clubs in het amateurvoetbal volg ik meestal welEigenlijk alle clubs in Leiden en omstreken en dat gaat gelukkig gemakkelijk door deze site!
Mooiste complex van de regioNieuw Zuid.
Zo ziet mijn weekend er doorgaans uitZaterdagmiddag voetballen, daarna biertje op de club en dan door naar de stad. Zondag met m'n vriendin wat leuks doen.
Te triest voor woordenDonald Trump.
Dat vind ik nou humorDe droge humor van Philippe Geubels.
Spijt vanDat ik niet in China voetbal.
Wat een afgangNederlands elftal vorige kwalificatieperiode.
De Nederlandse politiekGeen voorkeur.
Donald TrumpTe triest voor woorden.
Mijn voorbije vakantieWeekje Porto.
Levensmotto'Liever te dik in de kist dan weer een feestje gemist'
Lekker dingRoy Elkerbout!
Mijn plannen voor 2017De tweede seizoenshelft net zo goed af te sluiten als de eerste, een maand naar Thailand met m'n vriendin en veel plezier maken.
Zou ik graag beter beheersenMijn portemonnee.
Dit bestel ik bij de snackbarRaspatat flip met een kroket.
Avondje uitMet m'n vrienden een biertje doen in de stad.
Deze muziek luister ik graagAlles.
Lekkerste gerechtenFish and Chips, daar kan je me 's nachts voor wakker maken.
Beste en slechtste voetbalanalisten en waaromBeste: Jan van Halst. Slechtste: Pierre van Hooijdonk.
De verwachtingen voor de tweede seizoenshelftDat Danny Maaskant nog 3 doelpunten maakt in de laatste minuut en dat DOCOS in de subtop eindigt.
Dat wil ik graag nog even kwijtIk vind het super wat jullie allemaal doen voor het Leidse voetbal, ik lees met plezier jullie verslagen.