Tweede klasse C (zaterdag)- RCL heeft in de laatste uitwedstijd van de reguliere competitie gelijk gespeeld tegen CWO (1-1). De onderlinge confrontatie deed er niet veel meer toe en sprak weinig tot de verbeelding. CWO is en blijft tweedeklasser en de Leiderdorpers gaan zich opmaken voor de nacompetitie via ofwel de derde periodetitel of de prijs voor de hoogste klassering zonder prijs.

Trainer Stefan Luykx was niet tevreden met het spel van zijn team. ,,De scherpte ontbrak bij een aantal. Misschien begrijpelijk, maar we moeten er straks wel klaar voor zijn wanneer we aan de nacompetitie gaan beginnen. Ik moet wel zeggen dat zij in elk geval in de eerste helft met tien man achter de bal speelden. Dat is ook lastig voetballen. Toch maakten we een prima goal door een assist van Sem Overduin op Thom Wijnalda ( de spits scoorde koppend, red.).”

Na de rust kroop CWO meer uit de schulp en speelde de thuisploeg ook opportunistisch. De gelijkmaker was op zich wel logisch gezien het spelbeeld en de nummer zes van de ranglijst mikte ook nog tweemaal op de paal. ,,Daar stonden ook nog wel mogelijkheden van ons tegenover, maar het was simpelweg niet goed genoeg om te winnen. Het is wel zaak dat we de boel fris en scherp houden in de laatste pot tegen DSO. Maar iedereen zal snappen dat we geen onnodige risico’s gaan nemen met het oog op de extra wedstrijden straks.”