Je leider schminken? Een man van zijn fiets schieten? Midget FootGolf? De DJ’s van de Rockademy? Stoeprandkampioenschap? Luchtkussens? Een Megaloterij? En voor het laatst met al je vriendjes sporten dit seizoen? Niet omdat het moet…….maar omdat het kan!

Het kan op de Sportdag. Alle Ukken, JO-9 en JO-11 zijn inmiddels uitgenodigd om deel te nemen. In 2016 verwelkomden we 200 deelnemers en dat willen we ook dit jaar weer bereiken. Op zaterdag 10 juni 2017 verandert ons hoofdveld, het terras en de tribune in één groot kinderfeest met 23 sportonderdelen. Daarnaast is er ook voldoende vertier op en rond het veld voor alle andere  bezoekers. Zo zijn er verschillende kraampjes, is er een loterij met heel veel (kleine) prijsjes, draaien de DJ’s-In-opleiding van de Rockademy de hele dag aan elkaar, staat er een aantal holes Footgolf en een extra springkussen, komen medewerkers van onze sponsors Smallsteps alle broertjes en zusjes schminken en is er genoeg te eten en te drinken.

Op deze dag is iedere UVS-er en iedereen die UVS een warm hart toe draagt welkom op de Kikkerpolder. Om te komen kijken en de kids toe te juichen. Mocht je iets meer willen doen dan dat, we kunnen alle helpende handen en bijdrages in welke vorm dan ook altijd goed gebruiken! Neem dan via uvskidsclub@uvs-leiden.nl contact op met Drieske Mangnus (0618648300) of Jan Erik Stijnman (0628530513).

We zien jullie graag op de UVS Sportdag!

Met Blauwwitte groet, UVS Kidsclub