Zaterdag 7 januari wordt de dag van het ‘Voetbalfeestje van Leiden’. Op die dag zal er traditiegetrouw op onze club een reünie worden gehouden met diverse nieuwjaarswedstrijden. Op het programma staan 10 wedstrijden tussen 10 teams uit de huidige en voormalige heren A- en B-selectie en regionale jeugd vanaf de jaren ’80. Er zijn maar liefst 100 aanmeldingen binnengekomen!

Op de genoemde dag, waarop de tribune officieel geopend zal worden door Wethouder van Onderwijs, Sport en Duurzaamheid de heer Paul Dirkse zal er nog vel meer te beleven zijn!

Voor het zaalvoetbaltoernooi voor Jo9 en o11 zijn tot heden 100 (!) aanmeldingen binnengekomen. Dit toernooi wordt in de sporthal bij UVS gehouden. Het WK zaalvoetbaltoernooi voor de JO9- en JO11-jeugd zal a.s. zaterdag plaatsvinden van 12:00 – 13:45 uur in de grote sporthal op het UVS-terrein. Met de vele aanmeldingen belooft het een groot succes te worden. We vragen de kinderen om uiterlijk 11:45 uur aanwezig te zijn in de sporthal in UVS-tenue en zaalschoenen.

Nadat de finales zijn gespeeld zal om 14:00 uur de nieuwe tribune feestelijk geopend worden. Alle kinderen worden verwacht op de tribune om dit onvergetelijke moment vast te leggen op een foto. Aansluitend zijn de kinderen welkom in de kantine om een lunch af te halen waarna uiteraard het 1e elftal aangemoedigd mag gaan worden. Veel jeugdspelers van UVS zullen mee helpen als vrijwilliger. Deze dag zullen ongeveer 40 vrijwilligers actief zijn.

Topfotograaf Jack Wolters (maakt o.a. foto’s bij wedstrijden in de Eredivisie) zal de foto’s van de diverse activiteiten maken.

Leiden amateurvoetbal met camera’s en schrijfblokken aanwezig zal zijn. Het nieuwe scorebord a.s. zaterdag ook in gebruik genomen wordt. Dit mogelijk is gemaakt door Actor Consultancy.

U kunt zaterdag munten in de kantine aankopen voor drinken en eten. Bij de diverse verkooppunten kan er alleen met munten worden betaald!


Allard Lindhout zal met zijn assistenten, Marc Groot en Yodi Monteny, a.s. zaterdag de wedstrijd UVS-LeidenAmateurElftal fluiten. De Warmondse arbiter fluit wedstrijden in het betaalde voetbal en op zaterdag 18 april 2015 debuteerde Lindhout in de Eredivisie. Hij floot de wedstrijd tussen Willem II en FC Groningen (1–4).

De coaches van het Leidse Elftal, aangevuld met twee spelers van RCL, zijn niemand minder dan ex-prof en speler van o.a. Feyenoord en het Nederland elftal Wim Rijsbergen en Ruud De Groot.

 

Er is een special shirt voor het Leids Elftal ontworpen!

De spelers van beide elftallen en scheidrechter/ assistenten worden in de Businessruimte van UVS om 12:30 uur ontvangen. De sponsors en genodigden worden vanaf 13:00 uur ontvangen in de VIP tent op het terras van UVS waar ook een LIVE optreden is van 13:00-14:00 uur.

Iedereen is welkom! Samen komen we immers ergens!