Tweede klasse C (zaterdag)- Vorige week was André Lourens in alle staten. Drie van zijn basisspelers kwamen te laat en dat gooide de gehele voorbereiding op het duel met Die Haghe in het water. Een draak van een optreden volgde van Voorschotense kant en een nederlaag was het gevolg. Deze week werd er nog even kort ‘nagebabbeld’ en de wekker was overduidelijk afgegaan voor de tweede wedstrijd. SVC’08 kreeg op Adegeest geen poot aan de grond en stond halverwege met 2-0 achter door treffers van Kai Vijlbrief en Tim Koning, die de respectievelijke aangevers Nick Guijt en Djiri Michel daarvoor mochten bedanken.

Er kwam echter geen tweede helft tot ergernis van Lourens. ,,Vlak voor rust kwam de scheidsrechter naar de kant met een hamstringblessure. Op dat moment wisten wij op de bank al dat er een vervanger moest worden geregeld, want de beste man zou zeker niet verder kunnen nadat hij een kwartier zou kunnen uitrusten. Dan wordt zo’n blessure stijf en kan je het vergeten. Ik heb begrepen dat er een vervanger gevonden is, maar dat SVC’08 daar niet mee akkoord ging. Het fijne weet ik daar echter niet vanaf. Ik snap wel dat SVC’08 zo snel mogelijk weg wilde, want zij zaten geen moment in de wedstrijd. Er viel niets te halen. Nu moeten we maar afwachten wanneer de wedstrijd wordt uitgespeeld en wie er dan kunnen spelen. Zij kunnen nu nog repareren. Maar goed, het is aan ons om de lijn van de uitstekende eerste helft door te trekken. Hier kunnen we verder mee, hoewel ik toch liever nu al drie punten in de knip had willen hebben.”

Basisopstelling Voorschoten’97: Van der Niet, Simonis, Lampo, Manuputty, Michel, Van Paasen, Bakker, Koning, Chicki, Guijt, Vijlbrief.