HomeBekerHeerlijke week voor Voorschoten'97 (za)

Heerlijke week voor Voorschoten’97 (za)

-

Districtsbeker- De moeizame start van de competitie voor Voorschoten’97 is ondertussen omgebogen in een meer succesvolle reeks wedstrijden. Vorige week werd UVS op eigen veld te kijk gezet en de groengelen waren met een 0-4 zege nog mild voor de ploeg van Steef Roodakkers. Midweeks werd de tweede helft gespeeld van het eerder gestaakte duel tegen SVC’08. De manschappen van André Lourens en Ronald van Delft stonden al met 2-0 voor, maar prikten nog eens raak via Richard Bakker. De derde wedstrijd binnen zeven dagen werd ook succesvol afgerond. Tweedeklasser HVC’10 kwam naar sportpark Adegeest, maar daar bleek niet te halen: 3-0.

Voorschoten’97 had al in de eerste fase afstand kunnen nemen van de ploeg uit Hoek van Holland, maar de kansen waren nog niet besteed aan de thuisploeg. Tien minuten voor rust was het Shemiel Constancia die de ban brak. Op enigszins gelukkige wijze werd de score verdubbeld door Tim Koning namens de thuisploeg. Even na rust werd het karwei definitief afgemaakt. Nick Guijt bracht het derde doelpunt op zijn naam via een indirecte vrije trap in het strafschopgebied.

Zo bekerde Voorschoten’97 dus gedecideerd door en wordt het nu zaak om ook in competitieverband door te pakken. De komende tegenstanders, CVC Reeuwijk en Nieuwkoop, lijken op papier te kloppen ploegen. Beide teams staan onder de streep.