In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is verdediger Sam van der Veek van Kagia aan de beurt. Wanneer jij als speler, trainer of bestuurslid ook eens aan de beurt wilt komen stuur dan een beknopt bericht naar [email protected]

VraagAntwoord
Ik ben Sven van der Beek 25 jaar geboren op 23 februari 1992 in Haarlem, al mijn hele leven woonachtig in Lisse. Ik werk bij een logistiek bedrijf genaamd Bblogix. Wij vervoeren witgoed door heel Nederland. Ik heb twee oudere zussen, Lotte en Sanne.
Mijn voetballoopbaanVanaf mijn 5e ben ik begonnen bij FC Lisse in de Ukkies. Ik heb daarna alle selectie elftallen doorlopen om de overstap te maken naar FC Lisse zondagselectie. Toen de zondag er 2 jaar geleden mee stopte, heb ik de overstap gemaakt naar Kagia.
Wat zijn je passies/hobby’s naast het voetbal Buiten het voetbal ben ik eigenlijk veel met sporten bezig. Ik ga 3 à 4 keer in de week naar de sportschool en als het voetbalseizoen is afgelopen ben ik te vinden op de tennisbaan.
Toekomst van het Nederlandse voetbalEr loopt genoeg talent rond op de Nederlandse velden, maar Nederland kan niet opboxen tegen het financiële plaatje van buitenlandse clubs. Talenten kiezen naar mijn mening te snel voor het geld/buitenland.
Mooiste buitenlandse ploegFC Barcelona
Favoriete spelerMarco Verratti
Winnaar EredivisieAjax
Beste vijf spelers in de Eredivisie van dit momentHakim Ziyech, Hirving Lozano, Steven Berghuis, Nicolai Jorgensen en Karim el Ahmadi
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds Promotie met FC Lisse A1 naar de 4e divisie, kampioen 3e klasse zondag met FC Lisse en het WK van 2014 in Brazilië.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Zo lang mogelijk selectie blijven voetballen.
Deze clubs in het amateurvoetbal volg ik meestal welFC Lisse, SV Hillegom en SJC
Zo ziet mijn weekend er doorgaans uitOp vrijdagavond ga ik meestal nog even naar de sportschool om vervolgens ergens met vrienden af te spreken. Zaterdag is het natuurlijk Matchday en ga ik bij het 2e kijken als zij thuis spelen. Daarna zelf voetballen en de 3e helft in de kantine bij Kagia is altijd zeer gezellig. Meestal gaan we met een groepje van de selectie nog een hapje eten bij Snackbar de Stoete onder het genot van een Iris Coffee. Of ik spreek met vrienden af om te gaan stappen in Amsterdam.
Dat vind ik nou humorCaberatier Daniel Arends
Dat zou ik nou nooit doenRoken
Mijn lievelingsgerechtNasi
Mijn favoriete plekje in de BollenstreekNoordwijk beach
RokenNever nooit
Laatste film die ik zagGoing in Style
Mijn laatste vakantieAfgelopen zomer ben ik 12 dagen naar Curaçao geweest met mijn maatjes Rick van Dijk en David Verweij.
LevensmottoGeniet nooit met mate
Lekker dingKim Veenstra en Monica Geuze
Ik geloof inMezelf
MuziekHiphop, Rap en Techno
Wat ik over zou willen doenHad graag nog een vervolgstudie willen doen
Zou ik graag beter beheersenSnelheid
Kagia eindigt dit seizoen op plaatsKagia eindigt dit seizoen in de top 4. Genoeg kwaliteit in de ploeg, alleen komt het er nu nog niet helemaal uit ivm vele blessures.
Dat wil ik graag nog even kwijtGa zo door!