Vierde klasse A (zaterdag)- Roodenburg zal de vijftig punten niet halen, maar streeft er wel nadrukkelijk naar om op 49 te finishen. De ploeg van Nino Poulina zal daarvoor stadsgenoot VV Leiden en Woubrugge moeten verslaan. Het zou een aardige eindsprint betekenen, maar een prijs zit er al enige tijd niet meer in. De Leidse ploeg was nu op eigen veld met 3-1 te sterk voor Wassenaar, dat op de twaalfde plaats bleef staan. De doelpunten van de blauw-zwarten werden gescoord door Tim Slingerland (2) en Abdel Ali Elbaroudi.

FC Rijnland won ook en kan daardoor nog steeds Roodenburg op de ranglijst passeren, hoewel de kloof wel vijf punten bedraagt. De formatie van Roberto Escudero is sowieso minimaal zesde. In de Leidse Morsch werd Oosterheem, de nummer elf van de ranglijst, met 3-1 geklopt door treffers van topscorer Ozan Demirbas, Efe Yagin en Kay Oudenaarden. FC Rijnland was wel weer eens toe aan een zege, want de laatste winstpartij dateerde alweer van 18 maart j.l..

Football Factory ging overtuigend van start tegen VVSB en leek wat zelfvertrouwen te hebben gewonnen na WVC uit vorige week. De manschappen van Carlos Pinas namen een 2-0 voorsprong via Thijs de Jong en Gary Person. Toch kon de voorsprong niet vastgehouden worden. Halverwege was het 2-2. Na de doelwisseling liepen de Noordwijkerhouters uit naar 2-4, voordat Danny Boers weer iets terug kon doen. Uiteindelijk werd de achtste en laatste treffer weer gescoord door de paarsgelen. De doelpuntenmakers aan de kant van Lucas de Jong en de zijnen waren Roy van den Bosch (2), Max Oostenrijk, Mike Taskin en Rolf van der Raadt. VVSB klom naar de zevende plaats en de Leidenaren bleven voorlaatste en zullen dat vrijwel zeker blijven.