In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is het de beurt aan Guido van LSVV’70. Wanneer jij als speler, trainer of bestuurslid ook eens aan de beurt wilt komen stuur dan een beknopt bericht naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl

VraagAntwoord
Ik ben Guido, geboren op 19 februari 1990 in Oegstgeest. Ik werk bij Nextail, de online organisatie voor alle formules van Blokker Holding, waar ik de functie bekleed van Engagement Marketeer. Daar voorafgaand heb ik mijn bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen en de master Journalistiek & Nieuwe Media met succes afgerond. Nadat ik een tijdje met vrienden op de Hooigracht in Leiden heb gewoond, woon ik nu bijna alweer een jaar samen met mijn vriendin Danique in Amsterdam.
Mijn voetballoopbaanIk heb tot en met de B1 alle selectieteams van UVS doorlopen. Vervolgens heb ik nog kort bij Excelsior Rotterdam gevoetbald en daarna ben ik weer terug naar UVS gegaan. Daar heb ik vier seizoenen in de zondagselectie gespeeld. Ook heb ik nog een half jaar in Barcelona gevoetbald, toen ik daar stage heb gelopen. Niet bij de plaatselijke FC, maar bij de Michael Collins. Dat was een team dat deel uitmaakte van de Barcelona International Football League; een competitie voornamelijk bedoeld voor expats. Nadat ik weer terug was uit Barcelona, en UVS van de zondag naar de zaterdag overstapte, ben ik naar VV Oegstgeest toe gegaan, waar ik drie seizoenen heb gespeeld. Tegenwoordig voetbal ik met veel plezier bij LSVV.
Wat zijn je passies/ hobby’s naast het voetbal Naast voetbal volg ik ook veel andere sporten. Ook daag ik mijn vrienden regelmatig uit voor een potje darten, tafelvoetbal of een kaartspel. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met met mijn vriendin en proberen we zo veel mogelijk mooie stedentripjes of reizen te maken.
Naam en plaatsen lagere en middelbare school waar je vertoefdeOBS de Springplank en het Rijnlands Lyceum in Oegstgeest.
Amateurseizoen start later en eindigt laterPerfect! Langer op vakantie en voetballen met mooi weer. Bij LSVV werd dit nieuws met luid gejuich ontvangen: ons team barst van de mooi weer voetballers en we hebben eindelijk een mooi excuus om met extra overgewicht de zomerstop uit te komen.
Mijn favoriete Nederlandse clubFeyenoord
Voorspelling top vijf Eredivisie1. Feyenoord 2. Ajax 3. PSV 4. AZ 5. Vitesse
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds In de B1 van UVS hadden we niet alleen een fantastisch elftal, het was ook echt een vriendenteam, dat bestond uit spelers die nog steeds actief zijn bij verschillende clubs in de Leidse regio. Ik weet nog dat we dat jaar met dubbele cijfers van FC Den Bosch wonnen.
Andere mooie sportmomenten waren de twee opeenvolgende promoties met UVS van de 3e naar de 1e klasse en mijn debuut in het eerste van UVS als B-junior, waarbij ik meteen wist te scoren. Voor zover ik me kan herinneren, is dat me dat daarna nooit meer gelukt in het eerste van UVS...
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Ik hoop nog zo lang mogelijk plezier te hebben in het spelletje, dat is voor mij het belangrijkste. Dat lukt heel goed bij LSVV. Er hangt een ongekende sfeer en saamhorigheid binnen de groep, waarin ik me vanaf begin af aan in thuis voel.
Verder zou ik het mooi vinden om ooit nog een keer samen met mijn broer Ruben in één team te spelen en om ooit nog eens een jeugdteam te trainen. Toen ik bij UVS speelde, heb ik een trainersdiploma behaald en een mooie groep jonge spelertjes mogen trainen. Erg leuk om te doen.
Op werkgebied hoop ik nog een keer in de sport en/of in het buitenland te gaan werken.
Deze clubs in het amateurvoetbal volg ik meestal welIk lees uiteraard de verslagen van de wedstrijden van LSVV op deze website. Daarnaast volg ik mijn oude clubs UVS en Oegstgeest en lees ik de wedstrijdverslagen van RCL om de prestaties van mijn broer een beetje in de gaten te houden.
Mooiste complex van de regioDe Kikkerpolder I van UVS. Ik vind het complex met de nieuwe tribune mooi geworden, maar het complex met de oude tribune én echte grasmat vond ik nog veel mooier.
Zo ziet mijn weekend er doorgaans uitZaterdag staat in het teken van de 3 punten voor LSVV. Als die binnen zijn, dan worden die gevierd met 3 gratis pitchers bij de Bad Habits. Als we verliezen, gaan we ook naar de Bad Habits, maar dan betalen we de biertjes gewoon zelf.
Op zondag ga ik meestal iets leuks doen met m'n vriendin en probeer ik altijd om 19:00 uur klaar te zitten voor Studio Sport.
Te triest voor woordenOneerlijke grensrechters in het amateurvoetbal
Dat vind ik nou humorDe filmpjes van Lucky TV
Spijt vanNergens
Wat een afgangDe degradatie-wedstrijd met VV Oegstgeest in en tegen Linschoten blijft toch een afgang. Ik heb 3 mooie en vooral gezellige seizoenen bij Oegstgeest gehad, en daarom had ik dat afgelopen seizoen willen afsluiten met lijfsbehoud in de derde klasse. Dat lukte helaas niet, omdat we - 5 minuten voor tijd - toch nog de 2-1 voorsprong van de heenwedstrijd uit handen gaven. Gelukkig ziet het ernaar uit dat VV Oegsteest volgend seizoen weer terugkeert in de 3e klasse.
Met LSVV verloren we dit seizoen overigens op identieke wijze uit bij Linschoten. Blijkbaar kan het de beste overkomen...
Tweede KamerverkiezingenLaat ik zeker niet aan me voorbij gaan. Ik heb begrepen dat LSVV o.a. met dank aan het CDA en de PvdA een uitzonderingsstatus heeft gekregen bij de vitalisering van Leidse voetbalclubs. Die partijen hebben op 15 maart dus een streepje voor 😉
Donald TrumpZorgwekkend
Mijn voorbije vakantieDat was een mooie wintersportvakantie met collega's in Flachau.
LevensmottoBloed aan de palen, bal in 't net. LSVV heeft een doelpunt gezet!
Lekker dingDanique Brandhorst
Zomer 2017Moet ik nog boeken, maar waarschijnlijk naar Spanje.
Zou ik graag beter beheersenDe Spaanse taal en de muziekquizjes van Neal Petersen
Dit bestel ik bij de snackbarSatékroket
Avondje uitHet liefst met een (speciaal)biertje en natuurlijk goede vrienden om me heen. Ik kan trouwens maanden van tevoren uitkijken naar 3 oktober, dat blijft voor mij het allermooiste avondje (en dagje) uit van het jaar.
Deze muziek luister ik graagIk luister meestal naar Radio 2, maar ik kan ook genieten van de Nederlandse knallers die langskomen in de kroeg en in de voetbalkantines.
Lekkerste gerechtenDe kippenpootjes van mijn moeder
Beste en slechtste voetbalanalisten en waaromDe beste is natuurlijk Freek Jansen, hoewel zijn analyses me nog niet erg hebben geholpen met mijn voetbaltoto's. Gelukkig maken zijn speeches tijdens de wedstrijdbesprekingen een hoop goed; zorgt altijd voor een lach in de kleedkamer.
De verwachtingen voor de rest van het seizoenNog veel mooie voetbalzaterdagen, waarbij LSVV nog genoeg punten pakt om in de middenmoot te eindigen.
Dat wil ik graag nog even kwijtHulde aan iedereen die aan deze mooie website meewerkt!