In deze rubriek zetten wij de op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer zijn is Tim Slingerland van Roodenburg (za) aan de beurt. Wanneer jij als speler, trainer of bestuurslid ook eens aan de beurt wilt komen stuur dan een beknopt bericht naar redactie@leidenamateurvoetbal.nl

VraagAntwoord
Mijn naam is Tim Slingerland. Op 10 juni 1990 werd ik geboren in het Elisabeth Ziekenhuis te Leiderdorp. Ik heb altijd in Leiden gewoond en vanaf 2013 woon ik samen met mijn vriendin Celine. Eerder dit jaar ben ik gestopt met mijn werk als accountmanager om vervolgens de studie Integrale Veiligheidskunde aan de Haagse Hogeschool te volgen. Verder heb ik één oudere zus en zijn mijn ouders alweer tig jaar getrouwd.
Mijn voetballoopbaanIn de jeugd heb ik gespeeld bij UVS, Roodenburg, Lugdunum en DHC in Delft. Als senior heb ik gespeeld bij Tonegido (Voorburg), FC Lisse, GHC, Lugdunum, Football Factory en nu weer Roodenburg.
Wat zijn je passies/hobby’s naast het voetbal Hardlopen, Formule 1, films en series kijken via Netflix, verre reizen, vrienden, familie en mijn vriendin.
Toekomst van het Nederlandse voetbalAllereerst weg met die kunstgrasvelden, zowel in het amateur- als profvoetbal!
Oranje op het WK 2018Als Dickie het weet te flikken, dan gaan we stunten ook!
Mooiste buitenlandse ploegFC Barcelona
Favoriete spelerVoorheen Ronaldinho, maar tegenwoordig Messi.
Winnaar EredivisieHet doet me pijn om te concluderen dat Feyenoord kampioen wordt.
Beste vijf spelers in de Eredivisie van dit momentAls ze echt in vorm zijn: Ziyech, Dolberg, Larsson, Jorgensen en Lozano.
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds 1. In de jeugd heb ik meerdere proefstages mogen lopen bij verschillende profclubs in- en buiten Nederland. Als tweedejaars A/eerstejaars senior was ik aangenomen bij FC Dordrecht, maar dat seizoen werd Jong FC Dordrecht wegens financiële nood opgeheven. 2. Max Verstappen winnaar GP Spanje 3. Spanje 1-5 Nederland tijdens het WK 2014.
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Komende seizoenen genieten van het voetbal en hopelijk ooit kampioen worden met Roodenburg, mijn TC2 diploma halen en daarbuiten hoop ik mijn HBO studie succesvol af te ronden.
Deze clubs in het amateurvoetbal volg ik meestal welRoodenburg en onze (Leidse) concurrentie!
Zo ziet mijn weekend er doorgaans uitVoetballen op zaterdag, op stap met vrienden/vriendin, leren en zondag sowieso Studio Sport kijken en heel veel slapen!
Dat vind ik nou humorBert Visscher als absoluut favoriete cabaratier
Dat zou ik nou nooit doenIk moet nog altijd m'n allereerste gele kaart pakken, laat staan een rode haha! Nee, dat zit niet in mijn spel..
Mijn lievelingsgerechtPaella en tapas
Mijn favoriete plekje in de regio LeidenMijn bed 😛
RokenDoe ik niet
Laatste film die ik zagDat is Iron Man 3, haha!
Mijn afgelopen vakantie tijdens de zomermaandenWij hebben afgelopen zomer rondgereisd in het midden- en zuiden van Mexico. Echt een onwijs mooi land met veel verschillende landschappen, een rijke historie en een bijzondere cultuur. Vreselijk om te zien dat de landen daar geregeld geconfronteerd worden met natuurrampen.
LevensmottoGeniet zolang het kan!
Lekker dingMila Kunis en mijn eigen vriendin natuurlijk 🙂
Ik geloof inIk ben niet religieus opgevoed, maar ik hoop stiekem wel dat er meer is.
MuziekVan alles behalve hardcore en Nederlandstalige muziek.
Wat ik over zou willen doenSchool afmaken
Zou ik graag beter beheersenVoetballend gezien zou ik meer duels willen en moeten winnen..
Roodenburg eindigt dit seizoen op plaatsTop 5. Wij hebben echt veel kwaliteit in de ploeg, maar wij laten ons te makkelijk uit ons spel halen. Doodzonde!
Verschrikkelijk overgewaardeerdGeen idee
Dat wil ik graag nog even kwijtTot ziens op de Leidse velden!