Vierde klasse A- In de laatste wedstrijd kon Football Factory een 0-3 voorsprong op bezoek bij Woubrugge niet vasthouden en werd het 3-3. Dit keer stond de ploeg van Carlos Pinas met 3-0 achter in Zoetermeer bij Oosterheem, maar nu toonden de Leidenaren veerkracht. De ingevallen Abe van der Slot scoorde tweemaal en in de laatste tellen van de ontmoeting werd het gelijk door Danny Boers op aangeven van Van der Slot.

Good-old Pieter van Schie had een basisplaats en had genoten van het karakter van de rood-zwarten. ,,Het is bekend dat we al langere tijd veel geblesseerden hebben, maar geleidelijk aan komen er jongens terug. Daar worden we beter van en dat zal wat gaan doen met de resultaten. Het was ook niet zo dat Oosterheem beter was. Wij scoorden alleen niet oog in oog met hun keeper en zij waren wel trefzeker. Toch hielden we het geloof ondanks de achterstand bij rust van 2-0 en later zelfs 3-0. Het begon steeds beter te lopen en bij vlagen speelden we heel behoorlijk. Zij kwamen niet meer onder onze druk uit. Overigens hadden we al eerder gescoord, maar een inzet die ruim achter hun doellijn was werd niet gehonoreerd.”

Toch hield Football Factory een punt over aan de ontmoeting tegen de lichtblauw-witten en dat betekende dat er al met al vier punten werden gepakt tegen de ploeg die een plek hoger staat op de ranglijst. In Leiden werd het immers 5-4. Van Schie: ,,We staan laag, maar daar zijn redenen voor. Elke team dat langere tijd vier of vijf vaste waarden mist, komt in de problemen. Dat is voor ons niet anders. Het is in elk geval in orde dat we het geloof hielden en dat we onszelf nu beloond hebben. Ik denk dat we nu met meer personele zekerheden tot meer in staat gaan zijn.”