Districtsbeker- Doelman Erwin van der Nagel bleek goud waard voor tweedeklasser Valken’68 tegen SJC in de vierde ronde van de districtsbeker. Na de reguliere speeltijd was het 0-1 op ‘t Duyfrak door een doelpunt van Noordwijker Benji Broekhof. In de tweede helft zorgde Marc Langeveld, na dit seizoen spelend voor FC Rijnvogels, voor de gelijkmaker. In de penaltyserie bleek de betrouwbare Van der Nagel bijna onklopbaar door drie pingels te stoppen van de ploeg uit de hoofdklasse. Langeveld, Jaap van der Plas en Rody Redel scoorden voor de thuisploeg. Niels Hogewoning en Jaco van der Bent faalden namens Valken’68 voor de gastheren.

Twee andere regioclubs wisten de volgende ronde niet te bereiken. Ter Leede verloor van SC Feyenoord (3-1) en Alphense Boys kwam tekort tegen FC ‘s-Gravenzande (1-3). Dennis Olman, eerder in Leiden werkzaam bij FC Boshuizen en GHC, verloor van RKAVV met 1-5. ‘Zijn’ RVC’33 won in de vorige ronde na elfmetertrappen nipt van Oegstgeest. Morgen speelt Voorschoten’97 nog tegen ROAC en later komen ARC en Noordwijk nog tegen elkaar uit.

Er werd ook nog geoefend vanavond. Derdeklasser VV Leiden was met 6-0 te sterk voor vierdeklasser UDO. Doelpuntenmakers: Sipan Khalid (driemaal), Roland Middelkoop (2) en Erik Bakker.