HomeBekerVoorschoten'97 (za) doet zichzelf pijn richting UVS

Voorschoten’97 (za) doet zichzelf pijn richting UVS

-

Districtsbeker- De zaterdagtak van Voorschoten’97 is er niet in geslaagd om de volgende ronde te bereiken. Op het eigen sportpark kwam de ploeg van André Lourens niet tot scoren en dat deden de reserves van Quick wel eenmaal. De nederlaag was volgens de Voorschotense trainer onnodig, maar daarnaast leverde de wedstrijd meer vraagtekens op richting het duel met UVS van volgende week. In de topper zouden de groen-gelen wel eens wat spelers noodgedwongen moeten missen.

Lourens: ,,We deden het niet verkeerd op zich, maar die bal moet nu eenmaal tussen de palen. Zij krijgen voor de rust een vrije trap en die bal wordt in de kruising gekopt. Voor het overige kregen wij de nodige kansen. Een lange trap van Tim Koning werd nipt door hun doelman overgewerkt, een goal van Ian Baggerman werd mijns inziens ten onrechte afgekeurd, Alex Iliopoulos had kunnen afdrukken en hun keeper redde nog een paar keer. In de laatste seconden werd een bal nog door Baggerman getoucheerd, waardoor de 1-1 juist niet viel. Afijn, als je de kansen mist moet je het verlies dragen. We hadden graag verder gegaan in de beker en ik noem dit een zure nederlaag.”

Daar zal de trainer wel overheen komen, maar volgende week wacht een belangrijke wedstrijd in de Kikkerpolder. Voorschoten’97 kan dan aanhaken bij de kopgroep of het zal plaats moeten nemen in de wachtkamer. ,,Helaas zullen we Tim Koning niet kunnen benutten. Hij kreeg de rode kaart in de blessuretijd. Niet erg handig. Daarnaast vielen Kevin Koek (knie) en Sem Simonis (scheenbeen) uit met blessures. Of zij het redden binnen een week is maar de vraag. Uiteraard zouden we dat soort jongens missen. Daar staat tegenover dat Hamza Aypadin en Oualid Maatoug weer aansluiten. Jordy Manuputty is er ondertussen ook weer bij en dat zijn wel plussen natuurlijk. Maar toch; deze middag leverde ons niets op en kostte eigenlijk alleen maar.”