Net zoals alle andere media (kranten, tijdschriften) moet ook LeidenAmateurVoetbal (LAV) kosten maken om zijn artikelen te kunnen plaatsen. Omdat LAV vindt dat iedereen eenvoudig toegang moet kunnen krijgen tot alle LAV- artikelen, biedt LAV de voetbalcontents gratis aan. LAV is daarom mede en vooral afhankelijk van de bijdragen van sponsoren om ook in de toekomst voort te kunnen bestaan. LAV is superblij met hun steun en vindt dat deze sponsoren middels de nieuwe rubriek  ‘LAV-sponsor van de maand ’ een plekje in de spotlights verdienen. Hieronder een nadere kennismaking met één van deze sponsoren:  Ralph van Dijk, de sympathieke eigenaar van ALV Productions.

Ralph, wat is jouw binding met het amateurvoetbal in de Leidse regio?

,,Ik heb zelf nooit in clubverband gevoetbald , omdat ik eigenlijk op vrij jonge leeftijd al druk met muziek bezig was. Via de muziek heb ik wel kennis gemaakt met een hoop voetbalclubs in Leiden en omgeving. Een vriend van mij, Simon Hamerling, zat bij vv De Sleutels en op een gegeven moment vroeg hij mij om op een feestavond van de club de muziek te verzorgen. Dat was heel leuk om te doen en heb daar, en later ook bij GHC, menigmaal opgetreden. Daarna kwamen daar ook clubs als Roodenburg, FC Rijnland, DoCoS en vv Leiden bij. Later ging ik vaak kijken bij vrienden die bij Voorschoten ‘97 op de zondag speelden. Het was voor mij dan vaak draaien tot zondagochtend vroeg en dan gelijk door naar de voetbal, haha. Was een mooie tijd. Inmiddels heb ik drie zoons die allemaal bij UVS voetballen, dus mijn zaterdagen  zijn nu weer gevuld met kijken naar de voetbal- wedstrijden van mijn jongens. Ze zijn erg enthousiast en ik beleef daar zelf ook veel plezier aan.”

De tijd van plaatjes draaien in het weekend ligt inmiddels alweer een tijdje achter je.

,,Ja, dat klopt. In 2001 ben ik een eigen bedrijfje begonnen, Audio Leiden, in een garagebox van 60 m2 in de Fitterstraat in Leiden. Ik hield mij vooral bezig hield met de verhuur van geluidsapparatuur aan particulieren. Gaandeweg zijn daar steeds meer bedrijfsactiviteiten bijgekomen, later ook de technische producties op grote festivals en evenementen door heel Nederland. In Leiden zijn we jaarlijks aanwezig op Werfpop en op de Koornbeursbrug met Leidens Ontzet. Inmiddels is de naam van ons  bedrijf veranderd van Audio Leiden in ALV Productions (audio, licht, video). ALV biedt een zogenoemd alles-in-één concept aan. Of het nou gaat om een livestream via Facebook Live van een event, bedrijfs- of sportevenementen, festivals, musicals, installaties of besloten feesten, wij verzorgen de gehele technische productie. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor huur (ALV Rent), aanschaf, ook 2e hands,(ALV Sales en ProAVmarkt) en reparaties van licht-, beeld- en geluidsapparatuur (Pro service center). Wij vinden het belangrijk om met de klant mee te denken en de gemaakte afspraken ook echt na te komen. Daarnaast werken wij altijd met A-producten. We merken dat de klanten dit waarderen.”

 

Waarom heb je besloten om LeidenAmateurVoetbal te steunen?

,,Ik las vorig jaar de noodkreet van eigenaar Hennie Kanbier dat LeidenAmateurVoetbal dreigde om te vallen. Dat wilde ik niet laten gebeuren. Ik heb contact gezocht met Tom Holswilder van Het Koetsbuis en ben samen met hem lid geworden van de toen net opgerichte Businessclub LAV. Ik was zelf al langere tijd een vaste volger van LAV en kon me niet voorstellen dat LAV plotseling zou stoppen. Dat zou ik een groot gemis vinden en gelukkig is het niet zover gekomen. Ik wil hierbij  gelijk een oproep aan mijn collega-ondernemers uit de Leidse regio doen om zich aan ook te sluiten bij de Businessclub LAV. Een club als LAV, met zijn tientallen vrijwilligers, verdient deze steun.”

ALV is tegenwoordig gevestigd in een pand van 800 m2 aan de Willem Barentzstraat 19 (Bedrijventerrein De Waard) in Leiden. Samen met 7 medewerkers staat Ralph klaar om u van  deskundig advies te voorzien. Komt gerust langs, de koffie wordt gezet!

Site: www.alvproductions.nl