Jeugdvoetbalopleiding organiseert opnieuw op het complex van Altior tijdens de herfstvakantie een uniek tweedaags voetbalevenement : De jeugdvoetbaldagen. Deze uitdagende jeugdvoetbaldagen zullen plaatsvinden op donderdag 25 en donderdag 26 oktober 2018. Alle kinderen uit de onder 7,8,9,10,11,12,13,14 en 15 van 6 tot en met 15 jaar kunnen hier aan deelnemen. Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Voor de keepers is er een speciaal programma, onder leiding van professionele keepertrainers. Je hoeft geen lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden!

Zie de filmbeelden:

http://youtu.be/Pf1FRMuq7qI

PROGRAMMA JEUGDVOETBALDAGEN BIJ ALTIOR OP DONDERDAG 25 EN VRIJDAG 26 OKTOBER:

Aanwezig 10:00 uur
Inleiding 10:30 uur
Specifieke training 10:45 uur
Lunch en voetbalquiz 12:45 uur
Wedstrijdprogramma 13:45 uur
Afsluiting 16:30 uur

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen sterk toenemen.

Voordelen van de Wiel Coerver methode:

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op. Zie voor meer informatie de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl.De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen € 56,-

Hiervoor biedt jeugdvoetbalopleiding:

  • Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal
  • Een gezonde en smakelijke lunch
  • Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten
  • Een aandenken voor iedereen
  • Prijzen voor de winnaars

Inschrijven

Je kunt je voor deze jeugdvoetbaldag inschrijven door een mailbericht te sturen naar [email protected] Zet hierin je naam en adresgegevens, je geboortedatum en je telefoonnummer en vermeld tevens in welk team je speelt.Iedereen mag zich aanmelden men hoeft dus niet perse lid van een bepaalde vereniging te zijn. Verzoeken om bij vrienden of vriendinnen in een groep te komen zijn mogelijk.

Met sportieve groet,

Mark de Horn
Coordinator Jeugdvoetbalopleiding
www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540