Jeugdvoetbalopleiding organiseert tijdens de herfstvakantie op meerdere locaties in de regio jeugdvoetbaldagen. Men kan kiezen uit twee verschillende locaties: op donderdag 25 en vrijdag 26 oktober 2018 zijn de jeugdvoetbaldagen bij Docos (Leiden) en bij Altior (Langeraar). Van keeper tot spits, iedereen is welkom! Voor de keepers is er een speciaal programma, onder leiding van professionele keepertrainers. Je hoeft geen lid te zijn van een bepaalde vereniging, iedereen kan zich aanmelden!

Even warm worden… ZIE FILMBEELDEN

PROGRAMMA JEUGDVOETBALDAG

Aanwezig                      10:00 uur

Inleiding                        10:15 uur

Specifieke training     10:45 uur

Lunch                            12:45 uur

Wedstrijdprogramma 13:45 uur

Afsluiting                      16:30 uur

De specifieke trainingen zullen worden verzorgd door professionele trainers. Je krijgt alle technische vaardigheden aangeleerd volgens de Wiel Coerver methode. Dankzij een intensieve en wedstrijdgerichte scholing zal de balvaardigheid en het zelfvertrouwen verder toenemen.

Voordelen van de Wiel Coerver methode

Het moderne voetbal eist een dynamische balvaardigheid en deze zal de jeugd verwerven nadat ze de bewegingen met de bal technisch goed beheersen. Door gevarieerde oefenvormen en ontelbare snelle acties te hebben gemaakt heeft de speler zijn handelingssnelheid sterk ontwikkeld. Het aan- en meenemen van de bal en het verkrijgen van een prima traptechniek gaat hierdoor veel gemakkelijker, omdat het totale balgevoel enorm vooruit gaat. Dit door veelzijdige techniektraining. Dankzij een individuele techniekverbetering is het mogelijk het collectieve spel op een veel hoger niveau te brengen. Spelers worden zelfbewuster en eisen meer en meer de bal op.

Zie voor meer informatie de website www.jeugdvoetbalopleiding.nl.

 

De totale kosten voor dit onvergetelijke voetbalfeest bedragen slechts €56.

Hiervoor biedt jeugdvoetbalopleiding:

Een uitgebalanceerd trainingsprogramma gericht op alle facetten van het voetbal
Een gezonde en smakelijke lunch
Drinken voor alle deelnemers gedurende de activiteiten
Een aandenken voor iedereen
Prijzen voor de winnaars
Inschrijven

Je kunt je voor deze Jeugdvoetbaldagen inschrijven door een mailbericht te sturen naar [email protected] Zet hierin je naam en adresgegevens, je leeftijd en je telefoonnummer en vermeld tevens in welk team je speelt. Iedereen mag zich aanmelden men hoeft dus niet perse lid van een bepaalde vereniging te zijn.

Verzoeken om samen met vrienden of vriendinnen in dezelfde groep geplaatst te worden zijn mogelijk.

WACHT NIET TE LANG WANT VOL = VOL

Mark de Horn

Coördinator Jeugdvoetbalopleiding

www.jeugdvoetbalopleiding.nl
06-48563540