Dinsdagavond 11 december staan er zes wedstrijden (alle wedstrijden : aanvang 20.00 uur)  voor de Rabobank LAV Cup op het programma. De poulefase nadert de ontknoping. Alphia, FC Oegstgeest en Voorschoten ’97 (za) hebben zich inmiddels geplaatst voor de 2e ronde.

In Poule A komen in Sassenheim Ter Leede 2 en Katwijk 2 tegen elkaar in actie. Alle ploegen in deze poule maken nog kans op een plekje bij de laatste 16. Als de bezoekers dinsdagavond winnen, dan zijn de Katwijkers in ieder geval verzekerd van een plaats in de volgende ronde.

In Poule B treffen in Leiderdorp RCL en SJC O-23 elkaar. FC Oegstgeest heeft zich in deze poule al geplaatst voor de 2e ronde, alle andere ploegen maken nog steeds kans om de Oegstgeestenaren te vergezellen naar de volgende ronde.

In Poule C staan op de Middelmors Rijnsburgse Boys O-21 en VVSB (za) tegenover elkaar. Als VVSB dinsdagavond wint dan plaatsen de Noordwijkerhouters, samen met Voorschoten’97 (za), zich voor de volgende ronde.

In Poule D wordt dinsdagavond niet gespeeld.

In Poule E staan er 2 wedstrijden gepland: FC Lisse O-23 – Warmunda en Kagia – Zwammerdam. Nog geen definitieve beslissingen hier, de winnaar van de wedstrijd Kagia- Zwammerdam plaatst zich in ieder geval bij de laatste 16.

In Poule F wordt dinsdag Alphia – Sporting Leiden (za) gespeeld. De Alphenaren zijn reeds verzekerd van plaatsing voor de volgende ronde. Sporting Leiden is bij winst in Alphen zeer kansrijk voor de resterende kwalificatieplaats in deze poule.

In Poule G wordt dinsdagavond niet gespeeld.  ARC O-23 is uitgespeeld en uitgeschakeld voor de volgende ronde. Voor de 2 kwalificatieplaatsen in deze poule komen FC Boshuizen, Valken ’68 en Stompwijk ’92 nog in aanmerking.

De nummers 1 en 2 per poule plaatsen zich alsmede de beste nummer drie plus een door de organisatie aangewezen sportiefste club.

Morgen zullen de verslagen weer worden gepubliceerd en vanavond na 22 uur zijn de uitslagen en nieuwe standen weer zichtbaar op onze website.

12.35: nagekomen bericht: Kagia-Zwammerdam uitgesteld naar 15/01/2019.