In deze rubriek zetten wij de schijnwerpers op een speler, trainer of een bestuurder. Het hemd gaat dus in figuurlijke zin van het lijf. De rubriek zal regelmatig voorbij komen en de vragen zullen wekelijks worden aangepast. Dit keer is Jiddo Doornenbal (LSVV’70) aan de beurt. Wanneer jij als speler, trainer of bestuurslid ook eens aan de beurt wilt komen stuur dan een beknopt bericht naar [email protected]

VraagAntwoord
Ik ben Jiddo, geboren op 24 mei 1993 in Gouderak. Ik heb in Rotterdam Economie gestudeerd aan de Erasmus. Voor mijn werk reis ik dagelijk naar Rotterdam, waar ik de financiën doe bij Workspot. Ik ben bijna 2 jaar geleden getrouwd en voor mijn vrouw, die in Leiden studeert, hierheen verhuisd. Daardoor heb ik het geluk gehad om bij LSVV'70 terecht te komen.
Mijn voetballoopbaanBij v.v. Gouderak heb ik de jeugd doorlopen. Hier speelde ik altijd in de selectie, echter was er ook geen andere optie vanwege de grootte van de club. Vanwege mijn studie ben ik daarna gaan zaalvoetballen met een vriendenteam bij Watergras in Gouda. Sinds ik in Leiden woon ben ik bij LSVV'70 gaan voetballen. Na een mooi eerste jaar bij het tweede speel ik sinds dit seizoen bij het eerste.
Wat zijn je passies/hobby’s naast het voetbal Naast het voetbal vind ik het vooral erg leuk om tijd te besteden met mijn vrouw, familie en vrienden. Ook hou ik ervan om een serie of film te kijken en te gamen.
Toekomst van het Nederlandse voetbalDe toekomst ziet er steeds minder rooskleurig uit, op internationaal niveau wordt er steeds slechter gepresteerd en de rol van Nederland lijkt daar steeds meer uitgespeeld te zijn. Toch hoop ik dat dankzij Nederlandse talenten het Nederlands elftal wel weer beter gaat spelen en we weer een keer echt van een EK of WK kunnen genieten.
Mooiste buitenlandse ploegTottenham Hotspur
Favoriete spelerRafael van der Vaart is sinds mijn jeugd mijn favoriete speler geweest.
Beste vijf spelers in de Eredivisie van dit momentDe Ligt, Ziyech, Van Ginkel, Onana, Van Persie
Mooiste drie sportmomenten uit je leven. Van jezelf of anderzijds 1. Kampioensjaar in de A-junioren bij Gouderak. Toen maakte ik een hattrick in de kampioenswedstrijd. 2. De wedstrijd tegen Kagia van dit seizoen waar wij in de laatste 10 minuten een 1-0 achterstand ombogen tot 1-2, waar ik beide goals maakte. 3. WK 2010, de wedstrijd tegen Brazilië, waar we allemaal dachten dat we eruit zouden gaan...
Wat zijn je eigen toekomstplannen binnen het voetbal en daarbuiten Ik wil vooral erg veel plezier behouden in het voetbal, ik kan mij daarvoor geen betere plek voorstellen dan bij LSVV'70. Het lijkt mij fantastisch om een keer kampioen te worden met LSVV, echter zou ik hiervoor niet willen degraderen;).
Deze clubs in het amateurvoetbal volg ik meestal welLSVV'70, verder eigenlijk niets…
Zo ziet mijn weekend er doorgaans uitZaterdag geniet ik altijd met volle teugen van de voetbalwedstrijd, de avonden vul ik vaak in met mijn vrienden en mijn vrouw.
Dat vind ik nou humorHow I Met Your Mother
Dat zou ik nou nooit doenTrainen bij een temperatuur van -10, gelukkig laat onze trainer dat ook niet toe.
Onbedaarlijk lekker eten en mijn favoriete drankje Pasta met gerookte zalm
Mijn favoriete plekje in de regio LeidenMijn eigen huisje in de Morsstraat
RokenIk snap de vraag niet.
Laatste film die ik zagThor Ragnarok
Zo zag mijn Pasen eruitHet was een lekker lang weekend, zondag ben ik naar de kerk geweest en de rest van het weekend bij familie.
LevensmottoT is niet anders, Gouderak.
Lekker dingRivka Doornenbal
Ik geloof inDe negatieve correlatie tussen de 2e keer trainen in de week en de uitslag op zaterdag.
Jouw all-time top 3 favoriete muzieknummers1. Bloed aan de palen. 2. Switchfoot - Live it well 3. Speakrs - Golden Age
Wat ik over zou willen doenDe uitwedstrijd tegen WDS dit seizoen, zoals Freek zei: "99 van de 100 keer zouden we deze pot winnen".
Zou ik graag beter beheersenPositioneren bij voorzetten
LSVV eindigt dit seizoen op plaats9e
Verschrikkelijk overgewaardeerdBitcoin
Mijn plannen en wensen voor de rest van 2018Snel herstellen van mijn blessure. En voor de zomer staat er een vakantie geboekt naar Rome.
Dat wil ik graag nog even kwijtWat leuk dat je tot hier gekomen bent met lezen.