Net zoals alle andere media (kranten, tijdschriften) moet ook LeidenAmateurVoetbal (LAV) kosten maken om zijn artikelen te plaatsen. Omdat LAV vindt dat iedereen eenvoudig toegang moet kunnen krijgen tot alle LAV-artikelen, biedt LAV de voetbalcontents gratis aan. LAV is daarom afhankelijk van de bijdragen van sponsoren om ook in de toekomst voort te kunnen bestaan. LAV is superblij met hun steun en vindt dat deze sponsoren middels de nieuwe rubriek  ‘LAV-sponsor van de maand ’ een plekje in de spotlights verdienen.  De LAV-sponsor van de maand oktober is Cats & Dogs, creatieve communicatie.

Wie het pand van Cats & Dogs betreedt, wordt direct overvallen door een devote rust. Op zich is dit niet zo verwonderlijk: het bedrijf is namelijk gevestigd in de oude kapel van het voormalige Elisabeth Ziekenhuis in Leiden. LeidenAmateurVoetbal sprak op deze adembenemend mooie plek met beide directeuren, Lizzy Loesberg en Remco Spek. 

 

Lizzy en Remco, wat is jullie binding met het amateurvoetbal in de Leidse regio?

Remco: ,,Ik heb mijn hele jeugd bij RCL in Leiderdorp gevoetbald. Toen ik naar de senioren overstapte was ik al druk bezig was met het opstarten van mijn eigen bedrijf. Het spelen van selectievoetbal, met de daarbij horende verplichte trainingen, was voor mij dus geen optie. Ik heb toen daarom bewust gekozen om in een vriendenteam bij RCL te gaan spelen en dat heb ik met veel plezier tot mijn 37jaar gedaan. Ons bedrijf is trouwens nog steeds betrokken bij RCL. We maken voor RCL o.a. de jaarlijkse presentatiegids en hebben ook de visuele reclame, logo’s, muursigning en ramenbelettering van het nieuwe clubhuis voor onze rekening genomen.”

Lizzy: ,,Ik heb zelf nooit gevoetbald, ben opgegroeid in Amsterdam en ben dus duidelijk minder op de hoogte van het amateurvoetbal in de Leidse regio dan Remco.  Ik volg het betaalde voetbal wel wat meer. Ik ben weliswaar in de hoofdstad met Ajax opgegroeid, maar mijn familie is afkomstig uit Rotterdam en vandaar dat toch echt Feyenoord mijn favoriete club is.”

Cats & Dogs is ontstaan na het samengaan van Reclamebureau REM (het bedrijf van Remco) en Akron Communicatie & Vormgeving (de onderneming van Lizzy). Na een aantal goede gesprekken in het begin van dit jaar waren Lizzy en Remco in no time erover eens dat beide bureaus samengevoegd moesten gaan worden. In juni 2018 zag Cats & Dogs, creatieve communicatie het levenslicht.

De samenvoeging van jullie bedrijven is snel gegaan.

Lizzy: ,,Dat klopt. Remco en ik kennen elkaar al jaren en voor ons was dit was het juiste moment om samen verder te gaan. Voor ons beiden geldt dat we graag samenwerken met onze klanten en dat betekent dus ook echt samen met de klant met zijn vragen aan de slag gaan. Wij zijn geen zaak die op afstand adviseert. Wij willen dicht op de huid van de klant zitten en ons echt verdiepen in zijn bedrijf en de problemen die hij heeft. ’Klanten, geen klussen’  is dan ook ons motto. Wij willen een langdurige relatie met een klant opbouwen en we zeggen nooit nee. Binnen onze mogelijkheden gaan we met ons hele team (11 medewerkers) altijd op zoek naar een oplossing voor de klant. Loyaliteit en flexibiliteit zijn voor ons belangrijke waarden.”  Dat deze manier van werken zijn vruchten afwerpt, moge blijken uit het feit dat Lizzy en Remco al jarenlang grote bedrijven als Post NL, Djoser Reizen en Zorg en Zekerheid, maar ook de gemeente Leiden  tot hun clientèle mogen rekenen.

Waarom hebben  jullie besloten om LeidenAmateurVoetbal te steunen?

Remco :, Nou, dat is heel eenvoudig. Mijn goede vriend Rob Schouten (eigenaar BeautyX  Schouten) belde mij vorig jaar op. Hij vertelde mij dat hij zich had aangesloten als businessclublid van LeidenAmateurVoetbal en het leek hem een goed idee als ik dat ook zou doen. Tsja, en als Rob je dat vraagt dan doe je dat maar, haha. Nee hoor serieus, ik vond het een prima initiatief en ook Cats & Dogs steunt LeidenAmateurVoetbal van harte.”

Cats & Dogs, hét bureau voor creatieve communicatie is gevestigd aan de Middelstegracht 8R in Leiden. Voor meer info, ga naar de website: www.catsanddogs.nl