Ben  je ondernemer en draag je het Leidse regiovoetbal een warm hart toe? Kom zaterdag 23 juni naar RCL en sluit je aan bij de Businessclub van LeidenAmateurVoetbal!

Sinds het begin van dit seizoen is de Businessclub LeidenAmateurVoetbal (BC LAV) opgericht. De BC LAV bestaat inmiddels uit 16 regionale ondernemers uit zeer diverse branches, die in ieder geval één ding gemeenschappelijk hebben: hun passie voor het Leidse regiovoetbal.

De leden van de BC LAV ontmoeten elkaar in een informele sfeer regelmatig bij bijeenkomsten, waarbij ‘voetbal’ de rode draad is. Afgelopen seizoen hebben zij in Brasserie Park een bijeenkomst met ADO-gastsprekers Fons Groenendijk en Jeffrey van As bijgewoond, de loting voor de Rabobank LAV Cup kunnen aanschouwen, een bezoek aan Rijnsburgse Boys- Katwijk gebracht en een gezellige avond in de Visbrasserie de Poort met  o.a. lezingen van (oud)betaald voetbalscheidsrechters Roelof Luinge en Allard Lindhout gehad.

LeidenAmateurVoetbal nodigt jou als ondernemer uit de Leidse regio uit om op zaterdag 23 juni de LAV-Finaledag bij RCL te Leiderdorp bij te wonen en nader kennis met elkaar te maken.

Hennie Kanbier (tel.06-23296461) en Sem Nazloomian (tel.06-29151915) heten je van harte welkom in het sponsorhome van RCL en kunnen jou vrijblijvend informeren over de aantrekkelijke voorwaarden van het BC LAV-lidmaatschap. Mocht je 23 juni niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je voor nadere informatie natuurlijk altijd telefonisch contact  met hen opnemen.

Onderstaande ondernemers gingen je reeds voor als BC-lid LAV en hopelijk tot zaterdag in Leiderdorp!

 

 

Schoonmaakbedrijf Gebr. Van Voorthuijzen

Bos Van der Burg Advocaten

Sport 2000 Leiderdorp

Sepa Green Energy BV

Koetshuis De Burcht

Ruhrgold Pils

Rabobank Leiden-Katwijk

GECO Sportswear

Mooi Schouten

De Riddertjes BV

SevenGifts

ALV Productions

Knijnenburg en Van der Klugt Verzekeringen

Administratiekantoor  Slingerland en Slingerland

REM Reclamebureau

Brasserie Groep