Vorige week woensdag 24 januari vond bij Brasserie Park in Leiderdorp de eerste businessclubavond plaats van Leidenamateurvoetbal.nl (LAV). De businessclub werd in september 2017 opgericht met als doel bedrijven met elkaar in contact te brengen en een steun te vormen om deze website en alle activiteiten van ons team een toekomst te bieden. Eigenaar en hoofdredacteur Hennie Kanbier sprak de sponsoren en andere genodigden toe om uit te leggen wanneer het ooit begon, wat er in de loop der jaren is gebeurd en waar het team van LAV naar toe wil. Daarna namen twee Leidse gastsprekers het woord, te weten Alfons Groenendijk en Jeffrey van As. Het duo is al enige tijd zeer succesvol bij en met ADO Den Haag. Het tweetal sprak uiteraard over het reilen en zeilen van de eredivisionist, maar zoemde ook in op het Leidse regiovoetbal. Er ontstond de nodige interactie en na het officiële gedeelte was het tijd voor een drankje en hapje, waarbij er tal van contacten werden gelegd.

Zo werd de eerste businessclubavond een succes en zijn de voorbereidingen voor het tweede event in volle gang. Deze zal plaatsvinden op 24 mei. Dan komen de sponsoren en genodigden wederom bij elkaar en zullen er weer andere gastsprekers hun opwachting maken. Wilt u er ook bij zijn met uw bedrijf? Dat kan uiteraard. Bij interesse in een partnerschap gelieve contact op te nemen via redactie@leidenamateurvoetbal.nl.

Tess van Kooperen en Reanne van Kleef waren van de partij om de avond op beeld vast te leggen. Een samenvatting willen we u niet onthouden: