Met trots kunnen we jullie mededelen dat het wereldberoemde voetbalmagazine FourFourTwo nu verkrijgbaar is in Nederland. Wij willen dit magazine direct onder de aandacht brengen van de echte voetballiefhebbers en daarom bieden we de lezers en partners van Leidenamateurvoetbal.nl graag de mogelijkheid om een eerste exemplaar vrijblijvend en gratis op te vragen. Dit kan via de volgende link: http://www.fourfourtwo.nl/voetbalclubs . Voor  FourFourTwo is dit een mooie kans op naamsbekendheid. Er is maar een beperkt aantal magazines beschikbaar, dus handel snel!

Grootste sterren, prachtige verhalen

Het tijdschrift focust zich op de mooie en bijzondere kanten van de sport. Daarbij weet FourFourTwo de grootste internationale sterren als Pogba, Salah, Mbappé en Beckham te strikken voor onverwachte verhalen en fotoreportages. Niemand minder dan Lionel Messi was in 2017 nog gasthoofdredacteur van FourFourTwo.

Het beste van het beste

FourFourTwo Nederland wordt een combinatie van zowel internationaal als nationaal voetbal. De redactie kiest het beste van het beste van wat de partner te bieden heeft. Dit wordt aangevuld met eigen content uit de Nederlandse markt van internationale topvoetballers van toen en nu.

Alvast een kijkje nemen? Bekijk dan de preview: https://www.fourfourtwo.nl/preview/

Voor meer informatie: dba@fnl.nl.

Danny Baltussen, Marketing