Afgelopen week werd de samenwerking beklonken tussen GECO Sportswear en Leidenamateurvoetbal.nl!! Daarmee staat de teller nu op vijftien businessclubleden en met hen wil ons team de toekomst in. Uiteraard is er plaats voor meer businessclubleden, maar voor nu heten wij wij GECO Sportswear meer dan welkom. Het bedrijf stelt zich bij deze meteen voor aan de regionale (voetbal)clubs.

GECO sportswear is een jong dynamisch teamsport merk met eigen productiefaciliteiten in Oost- Europa en het Verre Oosten en een eigen distributiecentrum in Dresden (Dui). Alle werknemers hebben al veel ervaring in de sportkleding. Gemotiveerd door de gedachte om teamsportkleding in een zo gunstig mogelijke prijsklasse en altijd voorradig aan te bieden, is er een zeer goed doordacht merk ontstaan, te weten GECO sportswear.

GECO sportkleding is functioneel en doet geen concessies aan kwaliteit. GECO sportswear garandeert korte levertijden en een dermate hoge flexibiliteit in de samenstelling van de kleuren en maten in onze producten. Geheel eigen ontwerpen of een ontwerp laten maken, behoren ook tot de mogelijkheden. Wij bewijzen dat teamsportkleding in een gunstige prijsklasse aangeboden kan worden, met toch een zeer goede kwaliteit, moderne pasvorm en een juiste uitstraling. Betrouwbaarheid en een hoge mate van service zorgen voor tevredenheid bij onze klanten.

Waarom Geco?

  • Bespaar geld en koop direct bij de fabriek! Professionele kwaliteit voor een betaalbare prijs.
  • Waarom aan allerlei tussenkanalen betalen? Bij concurrerende merken is de product keten als volgt:
    Fabriek-merkeigenaar-wederverkoper-sportretailer-club-consument/lid. Bij Geco gaat het als volgt: Fabriek-club-consument/lid.
  • Geco gaat met de tijd mee. Laat je verrassen door de kwaliteit, de prijs, pasvorm en top kwaliteit, voor zowel kinderen, dames als heren.
  • Ontwerp je eigen unieke tenue. Waarom meer betalen voor een standaard gelimiteerd ontwerp. Bij een eigen clubtenue geheel naar eigen wens, zijn er geen beperkingen en levertijd gegarandeerd binnen 4-6 weken!
  • Bestel heel gemakkelijk online in je eigen unieke clubwebshop.Verdien geld voor je club. Verdien geld met je eigen clubwebshop.

Wij zullen je helpen om dit zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen. En helpen het clubimago op te bouwen.

Er zijn wel honderden verschillende clubs in Nederland die een rood-wit of blauw-wit tenue dragen. Maar dikwijls zijn deze allemaal standaard hetzelfde en kan men vaak moeilijk onderscheiden, wie van welke club is. Gebruik daarom onze “modellen” of stuur je complete eigen ontwerp naar ons toe. Wij zullen je voorzien van die unieke uitstraling die bij je club past. Je bent niet langer gebonden aan standaard collecties of standaard kleuren vanwege de ontzettende lange levertijd zoals bij ander merken. GECO zorgt voor een unieke kledinglijn voor een scherpe prijs.

Wij komen graag persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden te laten zien.