Deze week sloten twee regionale bedrijven zich aan bij Leidenamateurvoetbal.nl. Een gevoel van trots heeft zich van ons meester gemaakt. Immers, de businessclub is voor onze redactie van het grootste belang om de website te kunnen blijven draaien, uitbouwen en verder te professionaliseren. Ons team heet OWN en Van Marwijk Advies Groep van harte welkom. Een kort introductierondje is uiteraard op zijn plaats.

Wij zijn OWN. Een creatief marketing en communicatiebureau. Wij helpen merken om te groeien.  Dat doen we door creatief werk te maken dat mensen in beweging zet. Want creativiteit heeft de kracht om te beïnvloeden wat mensen denken, vinden, voelen en uiteindelijk zelfs hoe zij zich gedragen. Wij willen werk maken dat blijvend bijdraagt aan het succes van onze klanten.  Geen korte, ongerichte communicatie. Eerst scherpstellen op het probleem, dan pas nadenken over de oplossing. Dat vergt transparantie van onze klanten, maar verhoogt het rendement. Want we willen pas creatief werk gaan maken als we de essentie hebben. Want alleen dan kunnen we afgerekend worden op het effect. Waarom wij Leidenamateurvoetbalnl willen steunen? Het is een prachtig podium voor regionale voetbalclubs. Zij krijgen de aandacht die ze verdienen en dat op een positieve wijze. Ons bedrijf is ook sport georiënteerd en daarom is het een-tweetje voor de hand liggend. Het is ook prettig dat er deals kunnen worden gesloten met gesloten beurzen. Wij doen wat voor Leidenamateurvoetbal en vice versa.”

Meer weten over OWN?

Robert Guis (robert@ownagency.nl)
Business Director OWN agency
Meelfabriekplein 2h
2312 LK Leiden

Wij zijn Van Marwijk Advies Groep in Leiden. Uw zekerheid is onze missie. Niets is zeker. Dat verzekeren wij u. Ook een elastieke kabel kan knappen. Om toch te kunnen doen wat nodig is of te blijven doen wat u graag wilt, zijn er manieren bedacht die u zoveel mogelijk voor onzekerheden behoeden. We verkopen geen verzekeringen, we ontwerpen constructies die u behoeden voor onvoorziene tegenvallers. Bij ons kunt u rekenen op deskundig advies. Van Marwijk Advies Groep is aangesloten bij verschillende organisaties die van hun leden een kwaliteitsnorm eisen. Deze norm geldt zowel voor het advies, de wijze van advisering als de wijze waarop de vakkennis van de adviseurs op peil wordt gehouden. Waarom in zee met Leidenamateurvoetbal? Het enthousiasme en de passie van hun team is groot en de regionale Leidse clubs zijn gebaat bij hun berichtgeving. Betrouwbaar, kundig en het team wordt gevormd door prettige mensen.”

Meer weten over Van Marwijk Advies Groep?

Van Marwijk Advies Groep

Zaalbergweg 15

2314 XS Leiden, 071-5162462