Wat is er leuker dan op trainingskamp gaan met het complete voetbalteam? Of het nu is als voorbereiding op de tweede helft van de competitie, of gewoon voor de gezelligheid. Bij Brouwer Tours bent u hiervoor aan het juiste adres. Vele teams gingen jullie al voor naar zowel het binnen- als het buitenland. Een touringcar van Brouwer Tours is een veilige, comfortabele, maar vooral een gezellige keuze als vervoersmiddel. Voor meer informatie staat een van onze collega’s u graag te woord om alle opties door te spreken.

Luchthaven vervoer

Als jullie niet over de weg naar het buitenland willen, maar met het vliegtuig naar een wat verdere bestemming, dan kan Brouwer Tours ook het vervoer richting het vliegveld verzorgen. Er is ruimte voor het hele team plus bagage. Wanneer je in kleinere groepjes naar het vliegveld wilt dan is Taxi Brouwer je graag van dienst.

Meer weten?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden voor jullie trainingskamp of teamweekend? Bel naar 071 36 500 90 of mail je vraag naar info@brouwertours.nl en vraag naar de verschillende mogelijkheden. Wij helpen je graag!