De finale van de Rabobank LAV Cup komt steeds dichterbij. Dinsdagavond staan er weer drie mooie duels in de halve eindstrijd op het menu. VV Oegstgeest vecht voor z’n laatste kans bij UVS. De ploeg van trainer Huig Jan Heeringa verloor vorige week op eigen veld van Lugdunum (0-1) en dus moet er gewonnen worden in Leiden. UVS speelt pas z’n eerste wedstrijd in poule A en komt volgende week nog in actie tegen buurman Lugdunum. UVS-VV Oegstgeest wordt gefloten door hoofdarbiter Willems, die assistentie krijgt van Dumont en Baas.

In poule B krijgt Foreholte de reserves van Ter Leede op bezoek. Het duel staat onder leiding van scheidsrechter De Vries en zijn assistenten Souman en Van Klink. De Voorhouters verloren vorige week hun eerste groepsduel van derdeklasser Stompwijk ’92 (2-1), waardoor een zege noodzakelijk is om de finale nog te bereiken. Al zal de focus meer liggen op de competitie, aangezien Foreholte nog tegen degradatie strijdt. Ter Leede zou ook op papier sterker moeten zijn, maar je weet het nooit.

In poule C ontvangt Meerburg de zaterdagtak van Voorschoten ’97. De wedstrijd wordt gefloten door scheidsrechter Sinke en zijn assistenten Van den Hoedt en Polanen. De Rijndijkers zijn na de 1-0 competitiezege op titelfavoriet VV Oegstgeest weer vol vertrouwen. Promotie naar de derde klasse via de nacompetitie zit er waarschijnlijk niet meer in en dus zal de focus nu liggen op de LAV Cup. De Voorschotenaren zijn dit seizoen nog in de race voor de derde periodetitel, dus bij de ploeg van trainer André Lourens heeft de competitie ongetwijfeld wél voorrang.

Alle wedstrijden starten vanavond om 20.00 uur.

Meer informatie over de Rabobank LAV Cup is hier te vinden.

HOOFDSPONSOR:

 

SUBSPONSOR: