Op zaterdagmiddag 30 juni gaat het eerste SJC/café de Wels BeachVoetVolley toernooi plaatsvinden. Op het strand van Strandpaviljoen de Zeester gaat het toernooi om 14.00 uur van start. Er worden in verschillende poules gestreden om “heerlijke” prijzen. In eerste instantie is er plaats voor 25 teams. Een team bestaat uit 3 spelers, maar mag uit meerdere spelers bestaan.

Inschrijven (zie bijlages onderaan bericht) van je team graag digitaal via vrijwilligerszaken@vvsjc.nl of info@cafedewels.nl en is volledig gratis! Inschrijving is vanaf 16 jaar. Dames zijn ook van harte welkom! Men kan via de bovenstaande e-mailadressen verdere informatie krijgen.

Scheidsrechter Roelof Luinge is van de partij om zijn steentje bij te dragen bij het begeleiden van de wedstrijden. DJ Hans vd Meer verzorgt de muziek tijdens het toernooi, met een lekker zomers deuntje. Na afloop van het toernooi is er gelegenheid voor €10,00 deel te nemen aan de BBQ, dit moet je aangegeven op het inschrijfformulier of het team of meerdere personen hier gebruik van willen maken. Wil je zo vriendelijk zijn, bij aanmelding op het strand, het bedrag voor de BBQ te voldoen aan de organisatie? Graag zijn wij jou en je team op zaterdagmiddag 30 juni bij deze sportieve uitdaging voor jong en oud op het Noordwijkse strand, bij strandpaviljoen de Zeester.

Rob Hoogervorst

HB-lid v.vSJC vrijwilligerszaken/activiteiten.

DeWels_Eten&Drinken_Beachvoetvolley_A4

DeWels_Eten&Drinken_Beachvoetvolley_uitreiking

DeWels_Eten&Drinken_Beachvoetvolley_inschrijfformulier