LeidenAmateurVoetbal heeft aan het eind van het seizoen nog een leuk, gratis extraatje voor teams van clubs die aangesloten zijn bij LAV!  LAV-sponsor SportWash Wasserijen uit Pijnacker heeft aangeboden om  komend seizoen voor 2 LAV-teams gedurende een half jaar (gemiddeld 13 competitiewedstrijden) de voetbaltenues volkomen kosteloos en zonder enige verdere verplichting te wassen. SportWash levert in onze regio al geruime tijd dienstenpakketten aan UVS, LSVV ’70 en FC Rijnvogels, dit tot volle tevredenheid van de clubs.

Het gratis dienstenpakket van SportWash bestaat uit het klaarmaken van de voetbaltenues voor de eerstvolgende competitiewedstrijd en wordt als volgt gedaan:

Ophalen gebruikte voetbaltenues
Professioneel wassen voetbaltenues
Professioneel drogen voetbaltenues
Het vouwen voetbaltenues
Het bezorgen voetbaltenues
De voetbaltenues worden gewassen in kwalitatief hoogwaardige wasmachines.

Let op:

De actie staat open voor alle teams  van de LAV-clubs en is dus niet alleen bedoeld voor selectieteams!                                                                                     SJZ 4, Warmunda 3 en TAVV 5 maken dus net zoveel kans op een prijs als b.v. DoCoS 1. Ben je het zat om de vuile voetbaltas na afloop van de wedstrijd  steeds mee naar huis te nemen? Meld je elftal dan voor 15 augustus a.s. (o.v.v actie SportWash en naam club en team) aan bij: redactie@leidenamateurvoetbal.nl

Eind augustus worden, na loting door de redactie, de namen van de twee prijswinnende elftallen bekend gemaakt op de site van LeidenAmateurVoetbal.