Hoofdklasse A- FC Rijnvogels zit duidelijk niet stil met het oog op volgend seizoen. De Katwijkers zijn op dit moment nadrukkelijk in de race voor de tweede periodetitel in de Hoofdklasse A, maar ook de toekomst is van groot belang voor de Katwijkse club. Eerder werden Arie van der Niet (RCL), Dirk-Jan van den Oever en Niek Ossevoort (Rijnsburgse Boys), Arie de Vreugd, Max van Steen en Jan de Bruin van Quick Boys binnen gehengeld. Vanavond werd bekend dat ook Jesse Driebergen het blauw en wit verruilt voor het rood en wit in Katwijk. De middenvelder speelde eerder voor Valken’68 en Feyenoord (jeugd) en is van 23 augustus 1995. Op Nieuw-Zuid komt Driebergen niet aan spelen toe in de hoofdmacht. FC Rijnvogels raakt wel Bright Ampong kwijt en Arno Dijkstra verkast naar VVSB, zo werd dit weekend bekend. Joey Lauhouh blijft spelen aan de Eerste Mientlaan.

Stand van zaken transfers per 12-02-2018:

Blijvend: Kevin Wijmer, Jeffrey Verkerk, Ricardo de Vlugt, Robbin van Dijk, Ryan Lugtigheid, Luuk Slegt, Lesley Kluivers, Joey Lauhouh, Jimmy Simons (trainer).

Nieuw: Arie van der Niet (RCL), Niek Ossevoort (Rijnsburgse Boys), Max van Steen (Quick Boys), Dirk-Jan vd Oever (Rijnsburgse Boys), Jan de Bruin (Quick Boys), Arie de Vreugd (Quick Boys), Jesse Driebergen (Quick Boys).

Vertrek: Joost Leonard (per direct gestopt), Ivailo Staal (QuickBoys), Wesley de Ruiter (stopt), Oliver Rifai (onbekend), Mart Spierdijk (UVS), Wouter Soomer (onbekend), Jim Havenaar (onbekend), Arno Dijkstra (VVSB).