dinsdag, april 23, 2024
HomeZaterdag3e Divisie, hoofdklasse en eerste klasseVoorbeschouwing FC Boshuizen-LSVV (eerste klasse, zondag 30 september)

Voorbeschouwing FC Boshuizen-LSVV (eerste klasse, zondag 30 september)

-

FC BOSHUIZEN – LSVV

De komende tegenstander vooral niet te verwarren met de collega’s van LSVV ’70 uit de eigen stad. Nee. LSVV komt uit het Noord-Hollandse Zuid-Scharwoude, een alleraardigst dorpje. Blijkbaar hebben ze daar ook een alleraardigste voetbalclub die mee kan in de 1e klasse. Andermaal een nieuwe en onbekende tegenstander. De kadebewoners zullen nog vele malen nieuwe opponenten gaan bestrijden. De eerste slag werd in en tegen Hoofddorp met 1-0 gewonnen en dat is een lekker gevoel om met de volle buit van acquit te gaan. De enige treffer van Ismail Adsalmis was beslissend. Op zich een goed prestatie van het team van de nieuwe trainer Marcel IJzendoorn, zeker in de wetenschap dat het team tachtig minuten lang met tien man speelde. Sjoerd Winkelman incasseerde al vroeg in het duel een rode prent, tot verbazing van velen op het sportpark. Nu dus opmaken voor de confrontatie met LSVV dat eveneens goed uit de startblokken kwam door in eigen huis promovendus Zaanlandia er met 2-1 onder te houden. Al met al dus een duel waarvan de uitslag met geen zinnig woord kan worden voorspeld. Gedurende de competitie zal pas blijken waar de clubs staan. Later in de week komt doelman Jean Marc Antersijn nog aan het woord op deze website.

Piet van Kampen
Piet van Kampen
Verslaggeving, fotografie, interviews, FC Rijnvogels, sinds 2012 vast gezicht in redactieteam. Hem is nooit iets teveel, piet@leidenamateurvoetbal.nl

Must Read