Kagia is al grotendeels klaar voor het nieuwe seizoen. Terwijl de Lisserbroekers zich bijna hebben veilig gespeeld en zelfs nog gokken op een top 5 klassering, heeft de technische commissie bepaald niet stil gezeten. De oranjehemden zijn nog bezig met enkele aanwinsten, maar in elk geval blijft de hoofdmacht grotendeels in tact. Rene Ras, de opvolger na dit seizoen van Anton Wijsman, ziet wel Mats Warmerdam vertrekken en Sam van der Veek stoppen. De laatstgenoemde basisspeler, bezig aan een sterk tweede seizoen sinds zijn komst vanuit Lisse, stopt er voor een jaartje mee om zich op andere zaken te focussen. Wel heeft Van der Veek de nieuwe trainer laten weten dat hij nog op zijn beslissing kan terugkomen. Ras op zijn beurt sluit de deur niet.

Blijft: Joey van Beelen, Tom Hoejenbos, Sander Hogervorst, Roy Hogewoning, Jesper Imanse, Rens Lamboo, Dirk Jan Ligtenberg, Glenn Lobbezoo, Luuk van Paridon, Kevin Robelus, Tijs van der Schinkel, Timo Sluijmer, Stefan Tibboel, Pascal Timmermans.

Nieuw: Rene Ras (Hoofdtrainer), Joost Meiland (v.v. Hillegom)

Vertrek: Anton Wijsman (trainr, n.n.b.), Sam van der Veek (stopt), Mats Warmedam (VVSB za)

Kagia is nog in gesprek met diverse spelers. Daarnaast komen er zes talentvolle A junioren door en sluiten er diverse spelers van de overige senioren aan. Medio juni verwacht de club de volledige selectie en staf van het 1e en 2e elftal rond te hebben en kenbaar te maken. Vooralsnog is er in elk geval sprake van een oase van rust aan de Kikkerbeetstraat. Het restant van het programma voor dit seizoen ziet er als volgt uit: VV Leiden uit (21/4), WDS uit (28/4), DSVP thuis (12 mei), DWO uit (19 mei) en BSC’68 thuis (26/5).