Home Zaterdag Derde klasse Nadere kennismaking met Ayhan Gargili, de nieuwe trainer van Warmunda

Nadere kennismaking met Ayhan Gargili, de nieuwe trainer van Warmunda

Gisteren maakte Warmunda bekend dat de club voor volgend seizoen een nieuwe  trainer voor de hoofdmacht heeft gevonden : Ayhan Gargili.  LeidenAmateurVoetbal  sprak kort met hem voor een nadere kennismaking.

Ayhan Gargili: ,,Ik ben 37 jaar en heb de laatste 3 seizoenen als  jeugdtrainer bij Kon HFC in Haarlem gewerkt.  De Kon HFC heeft een  jeugdopleiding die inmiddels behoort tot de beste in Nederland en ben blij dat ik daaraan mijn steentje heb kunnen bijdragen. Ik heb daar met veel plezier gewerkt, maar ik voelde dat voor mij de tijd  rijp was voor een nieuwe stap. De gesprekken met Warmunda verliepen  direct goed en we zijn snel tot een overeenkomst gekomen. Ik ben blij met deze uitdaging, werken in de Bollenstreek/Leidse regio is voor mij nieuw en ik zie  dit ook als een groot avontuur.”

Vervolgend: ,,Ik kies bewust voor het werken in dit gebied omdat ik weet dat de betrokkenheid van de supporters hier een stuk groter is dan in de regio  Amsterdam/Haarlem waar ik , als speler en trainer, actief ben geweest.  Ik vind die beleving mooi, ik zie mezelf ook als een bevlogen trainer. Het bestuur heeft me als opdracht  meegegeven om de ingezette stijgende lijn van de laatste seizoenen door de huidige trainer (Alan Campfens, SN) vast te houden en als het even kan door te pakken. Ik zal volgend seizoen worden geassisteerd door de huidige trainer van Warmunda 2, Barry van Rijn (doorgewinterd bij de club), en door Özkan Özmen. Özkan heeft in de jeugd van AZ  gespeeld en is als betaald voetballer ook voor Haarlem uitgekomen.  Hij  brengt dus aardig wat ervaring mee. Hij is pas 30 jaar en volgend seizoen wellicht ook nog inzetbaar als speler. Hij wordt assistent-stagiair omdat hij zijn TC 3 wil gaan halen. Overigens ben ik geen trainer die een grote groep nieuwelingen naar zijn nieuwe club meeneemt.  Ik wil dat Warmunda zich vooral op eigen kracht  verder ontwikkelt , wellicht aangevuld met een enkele gerichte versterking van buitenaf.  Ik ga me de komende maanden verder oriënteren op het voetbal in deze regio en wil natuurlijk Warmunda dit seizoen regelmatig in actie zien. Aanstaande zondag is gelijk een mooie gelegenheid wanneer Warmunda in actie komt tegen  ASC.  Ik heb gehoord dat deze wedstrijd door de verhuizing van ASC  een echte burenstrijd is geworden.  Een mooi moment dus om Warmunda voor de 1e keer  in actie te zien.”

LeidenAmateurVoetbal wenst Ayhan Gargili veel succes bij zijn nieuwe club!