Warmunda kan  met ingang van het komende seizoen  opnieuw een speler verwelkomen.  Nadat eerder  Özkan Özmen, Necmettin Imac en Emre Peker, allen  actief in de Amsterdamse regio,  voor de ploeg  van de nieuwe trainer Ayhan Gargili kozen, maakte deze week een speler uit de directe omgeving  bekend ook voor een overgang naar Sportpark Overbos  te kiezen.  Zijn naam : Ouassim Bakiri, aanvaller van de reserves van Noordwijk.

De 20-jarige Bakiri, student Fiscaal Recht en Economie aan de Hogeschool Rotterdam, stelt zich aan LeidenAmateurVoetbal nader voor. Bakiri: ,, Ik ben een echte Noordwijk-jongen. Ik speel al sinds de E-pupillen bij de club. Vanaf de C-junioren heb ik altijd in selectieteams gespeeld en dit is mijn eerste seizoen bij de senioren.  Ik heb dit seizen voornamelijk in het tweede als rechtsbuiten gespeeld.  Dat is niet mijn favoriete plek, ik speel het liefst in de spits. Ik heb het hier bij Noordwijk goed naar mijn zin, maar zoals het er nu naar uitziet zou ik volgend seizoen weer in het tweede komen. Ik denk dat het voor mijn ontwikkeling  beter is om op een lager niveau in een eerste elftal te spelen. Bij Warmunda krijg ik die kans en die wil ik met beide handen grijpen.”

 

Vervolgens: ,,Daarnaast ligt Warmond praktisch om de hoek en  blijf ik zo ook in de gelegenheid om Noordwijk op zaterdag te blijven volgen. Wie weet keer ik in de toekomst terug naar Noordwijk, maar ik wil me komende jaren eerst verder ontwikkelen als spits. Bij Noordwijk vinden ze het jammer dat ik vertrek omdat ik hier mijn hele leven al speel, maar ze begrijpen mijn keuze wel. Noordwijk 2 speelt in de reserve-hoofdklasse op een behoorlijk niveau, maar de ambiance bij wedstrijden van reserveteams is gewoon minder dan bij standaardteams. Eerste elftallen, ook in de lagere klassen, trekken nu éénmaal meer publiek dan tweede elftallen,  en  als speler vindt je het toch leuk als er wat mensen langs de kant staan. Ik weet dat de mensen bij Warmunda doelpunten van mij verwachten en ik ga er alles aan doen om die verwachtingen uit te laten komen.”

LeidenAmateurVoetbal wenst  Ouassim Bakiri veel succes bij zijn nieuwe club Warmunda!