vrijdag, maart 29, 2024
HomeZaterdagDerde klassevv Kagia en Rene Ras gelukkig met elkaar

vv Kagia en Rene Ras gelukkig met elkaar

-

Rene Ras verbindt zicht nog “anderhalf” jaar aan v.v. Kagia

Nieuws vanuit Lisserbroek- Trainer Rene Ras geeft aan het erg naar zijn zin te hebben. ,,Niet de alleen de spelersgroep is talentvol maar ook alle voorzieningen rondom de selectie zijn bij v.v. Kagia fantastisch geregeld. Ik hoef me echt alleen maar bezig te houden met de spelers, het team de trainingen en wedstrijden, de overige zaken worden allemaal voor mij geregeld. En dat is erg prettig werken voor een trainer.” Ook de samenwerking met de (technische) staf is zeer positief zegt Ras en hij hoopt mijn zijn vroegtijdige verlenging dat ook de andere stafleden snel verlengen zodat de blikken weer snel op dit seizoen gericht zijn.

    Op de foto van links naar rechts: Mark Scholte, Rene Ras en Richard Trompert.

 

 

Mark Scholte is namens v.v. Kagia net zo enthousiast met de contractverlenging. ,,Wij zijn in de sollicitatieprocedure zeer zorgvuldig te werk gegaan en hebben een trainer gezocht die past in het plaatje van de club en oog heeft voor de gehele selectie (v.v. Kagia 1 en 2). Samen met de staf, een delegatie spelers, het bestuur en de Voetbal technische commissie hebben we hele leuke gesprekken gehad. De trainer en persoon Rene Ras paste ons inziens het beste in dit plaatje. Het is dan super tof om een jaar later te zien dat het niet alleen “mooie” woorden waren.  Rene past bij club. Hij heeft oog voor de cultuur van de club en speelt het spelletje voetbal zoals wij dat graag bij v.v. Kagia zien. Gezien de sfeer in de selectie en het plezier waarmee zowel v.v. Kagia 1 als 2 voetballen was het geen lastig gesprek.”

Nu alle ogen weer gericht op de eerstvolgende wedstrijd. We zijn pas op een derde van het seizoen. Beide selectieteams staan er goed voor en het eerste feestje hebben we met elkaar gevierd. De komende periode zal de voetbal technische commissie gesprekken voeren met de (technische) staf. Het streven is om de grote lijnen voor het nieuwe seizoen snel te hebben staan zodat we verder kunnen bouwen aan de selectie van v.v. Kagia.

Bestuur en VTC v.v. Kagia

 

Must Read