Meerburg neemt na dit seizoen afscheid van Charl van Goozen. De huidige assistent-trainer promoveerde tussen 2011 en 2013 tweemaal met het reserveteam naar de reserve eerste klasse en wist in het seizoen 2015/16 Meerburg A1 te redden van degradatie.

Van Goozen, die in het bezit is van het trainersdiploma TC 2, gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het liefst als hoofdtrainer zoals hij al eerder heeft gewerkt bij clubs als Stompwijk en UVS zaterdag. Met beide clubs promoveerde hij naar de derde klasse.

Meerburg spreekt op de eigen website de hoop uit dat de huidige teams ook nog prijzen zullen pakken: ,,Daar zullen de gehele staf en Charl alles aan doen. De club, de spelers en de supporters verdienen een hoger niveau. Met Meerburg 2, dat momenteel op een vijfde plaats staat, wordt dit lastig. Met vier teams uit de Bollenstreek is het een pittige poule. De staf rekent op de volledige inzet van de spelers om de nacompetitie te bereiken en zo eventueel te promoveren. Immers bij Meerburg zijn ze wel in voor een feestje. En Van Goozen ook.”