HomeBekerDistrictsbeker: FC Rijnvogels naar laatste zestien

Districtsbeker: FC Rijnvogels naar laatste zestien

-

Districtsbeker- FC Rijnvogels heeft zich vanavond geplaatst voor de laatste zestien van de districtsbeker, West 2. De ploeg van Jimmy Simons was met 2-4 te sterk voor Honselersdijk. Max van Steen opende de score al ras in de wedstrijd, maar na een kwartier maakte de eersteklasser gelijk. Rond het half uur scoorde de spits van de Katwijkers zijn tweede treffer. De ex-speler van Quick Boys was twintig minuten na rust ook verantwoordelijk voor de 1-3. Even later deed ook Jaap van Duijn, via een penalty, een duit in het zakje van de hoofdklasser. De thuisploeg kon nog eenmaal iets terug doen, maar moest passen voor het bereiken van de volgende ronde. Tot nu toe plaatsten ook SC Feyenoord, Capelle, Ter Leede 2, ARC, RVVH, FC ‘s-Gravenzande, Poortugaal en Sportlust’46 zich voor de volgende ronde. Twee regiogenoten kunnen zich ook nog scharen bij de beste zestien. Komend weekend speelt DOSR tegen Ter Leede en FC Oegstgeest neemt het in Rotterdam op tegen Neptunus/Schiebroek.