Districtsbeker- Zoals te verwachten viel heeft FC Rijnvogels zich geplaatst voor de kwartfinale van de districtsbeker. De hoofdklasser was ruimschoots te sterk voor tweedeklasser Wippolder (2-6). Spits Max van Steen, topscorer in competitieverband bij de Katwijkers, was met vier doelpunten nauwelijks te stuiten. De aanvaller nam de eerste twee goals voor zijn rekening, op aangeven van respectievelijk Roy van Leeuwen en Romano van der Stoep, alvorens de ploeg uit Delft iets terug deed. Even na rust prikte Van Steen de derde binnen en twee minuten later was het de beurt aan Van Leeuwen om het net te vinden. Na de 2-4 promoveerde Jan de Bruin een vrije trap tot 2-5. Een kopbal van alweer Van Steen bepaalde de eindstand.

Basisopstelling FC Rijnvogels: Van der Niet, De Bruin, Van Heiningen, Wijmer, Ossevoort, Hoogerwaard, Van der Stoep, Slegt, Lauhouh, Van der Steen, Van Leeuwen.

Komende vrijdag vindt de loting plaats voor de 1/4 finale. Er zijn nog vier regioclubs over. Gisteren plaatste Ter Leede 2 zich knap ten koste van Zwaluwen (5-3) voor de laatste acht.

De clubs die nog kans maken op het winnen van de districtsbeker (West 2): ARC, Sportlust’46, Ter Leede, FC ‘s-Gravenzande, SC Feyenoord of Poortugaal, Ter Leede 2, Jodan Boys en FC Rijnvogels.